Video Aspect Ratio: 4:1

Zinderende sessie

 

Try me ;-)

Boek nu

         Intimiteit

Als intimiteitscoach breng ik jou direct in contact met je diepere behoeften en verlangens, zodat onderdrukte energie weer kan gaan stromen en jij het leven ten volle leeft. Seksuele energie is immers levensenergie en zorgt ervoor dat jij de schepper wordt van je eigen leven!   

          Femdom

Als tantric Mistress kom ik binnen via de achterdeur en pak ik je waar je dat het minst verwacht: in je kwetsbaarheid. Ik werk geen standaard scenario af en geef altijd terug wat ik van je ontvang... zoveel Realness moet je aankunnen (of anders gewoon ergens anders voor fake gaan) 😇    

           Goddess

Als Godin en medium sta ik in direct contact met een andere dimensie en breng ik een stukje magie tot leven. Zodat het licht in de duisternis gaat schijnen en liefdevolle verbinding zich als een rode draad door je leven kan weven. 

                  Laat je verleiden

Het leven kent geen toevalligheden, zo ook niet onze ont~moeting. Je bent welkom om hier iets van mijn sfeer te proeven en je te laten verleiden door mijn woorden. Ik neem je graag mee naar een andere werkelijkheid; een plek waar je misschien iets kunt terugvinden van wat je kwijt was en waar je ongegeneerd en vrij mag genieten.

Door de ontmoeting aan te gaan, kunnen denken, stress en geblokkeerde energie plaatsmaken voor voelen, ervaren en (samen) Zijn. Want er is geen medicijn zo krachtig als liefdevolle aandacht en gezien worden in je behoeften en verlangens.   

Ik beleef iedere ontmoeting als een nieuw avontuur en ben er op dat moment helemaal voor jou. Er is van te voren geen vastgesteld plan over hoe ons contact gaat verlopen; de dynamiek van iedere verbinding is anders en ik laat de dingen steeds weer in het moment ontstaan. Let wel: ik ga niet uit de kleren, maar betover met iets veel krachtigers: verbinding, sensualiteit en mindplay. 

Ik ga altijd voor echt contact en diepe intimiteit. Bewustzijn en aandacht voor wat er is en ervaren wil worden, behoren tot mijn specialiteit en vrouwelijke kracht. Mijn energie wordt als warm, bijzonder, fris, sprankelend en helend ervaren, waardoor één sessie al genoeg kan zijn om je beter in je vel te voelen en met nieuwe inspiratie in het leven te staan.  

Boek een sessie


"Ze keek dwars door me  heen..."

Vanmiddag een chat gehad met Miss LunatiKa. Moet nog even met beide benen op aarde landen. Wat een vrouw, wat een Godin. Ze keek dwars door me heen, kon mijn gedachten beter lezen als ikzelf. Ze neemt niet de controle, ze krijgt controle, op een heerlijke natuurlijke manier, alsof het altijd zo had moeten zijn. En laat me in verbazing, verwondering achter, met een glimlach op mijn lippen, en duizend gedachten die door mijn hoofd gaan.  Gedachen die nieuw zijn, een plek moeten krijgen, moeten landen, acceptatie, herkenning, erkenning. Het wordt een reis, het wordt een lange, en soms lastige reis, maar voel me aan de hand genomen door de beste gids die er waarschijnlijk is, Miss LunatiKa.

Wat kun je verwachten?

 • Een speciale en intieme ervaring met een mooie, vrouwelijke vrouw.
 • Een nieuwe impuls om uit de impasse te komen. 
 • Meer verdieping en sensatie in de beleving van jouw eigen intimiteit.
 • Een Godin om te aanbidden en je helemaal aan over te geven.
 • Indien nodig: een strenge Meesteres die jou je plek laat voelen.
 • Een heerlijk ontspannen en zinnenprikkelende ervaring.
 • Een liefdevolle spiegel, waarin je verrast zult zijn over jezelf.  
 • Echt contact en gezien worden in je behoeften. 
 • Geraakt worden en thuiskomen in wie je bent.
 • Geen 'happy end', maar een 'exciting new beginning' :-)
 • Voor altijd verslaafd ;-)
Boek nu

"Digi domina: 'Met mijn 'slaven' onderzoek ik hun ware verlangens"

Nu.nl 22 juli 2020

                  Shane

Ik vind het erg bijzonder dat je je zo bloot gaf qua emoties. Persoonlijk is voor mij het durven tonen van emoties een vorm van kracht. En een krachtige persoonlijkheid heb je zeker, anders zou je niet zo'n natuurlijke triggerende invloed op mijn onderdanige kant uitoefenen. Je hoeft maar enkele woorden te zeggen en dat onderbuik gevoel is direct sterk aanwezig. Daardoor voel ik een vorm van geborgenheid bij jou. Ik hoop dat ik je vaker mag verblijden en laten genieten met mijn aanwezigheid. Of het nu puur persoonlijke gesprekken zijn, of het botvieren van je dominantie. Ik hoop nog veel met je mee te mogen maken en die twinkeling in je ogen te aanschouwen.

                  Pieter
 Ik had tranen in mijn ogen toen je me met één blik zo doorgrondde. Door deze sessie voelde ik me uitgeput. Al mijn verlangens werden weggevaagd, zonder dat je genade toonde.  Ik weet nu waarom je gezegend bent. Om bewustzijn en licht te brengen aan verloren zielen zoals ik. Je schoonheid is verblindend. Er zijn geen woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken.
                     Tim

Het lijkt wel alsof er in alles wat je zegt een kleine belediging zit. En daar raak ik gek genoeg extreem opgewonden van...

"Webmeesteres: Echtgenotes hebben vaak geen idee"

Artikel Vrouw Magazine (bijlage Telegraaf) 12 februari 2021
Tijdens een sensuele sessie via Skype of Zoom hoeft niets en is veel mogelijk,  waarbij verbinding, kracht en kwetsbaarheid de boven- of ondertoon voeren. Ik breng je terug in het hier en nu van je lichaam, zodat je weer gaat voelen en ervaren. Het effect van zo'n tantrische sessie kan daardoor bevrijdend zijn en je op een nieuwe manier en met meer energie, vervulling en genot in het leven laten staan. 
Ik voel jouw grenzen, heb weinig taboes en nodig je uit te landen in een aangename, veilige en zinnenprikkelende energie. Je kunt alles met mij delen, ook die dingen waar je normaal gesproken niet over praat en die je wellicht lastig vindt om te accepteren. Ik vind niets gek, word blij van authenticiteit en reageer altijd open, eerlijk en respectvol. Er is niets zo fijn, als helemaal jezelf kunnen zijn!

Verrassend

Tijdens de sessie laat ik me leiden door mijn intuïtie en spontane impulsen en stimuleer ik jou hetzelfde te doen. Je mag van te voren aangeven wat je wensen en verlangens zijn, maar zult vooral verrast worden door de energie en magie van ons moment. Just follow the white rabit ;-)
De Godin heeft deze sub goed weten te vernederen. Het was een ervaring die een real life experience bijna evenaarde. Als camsessie had ik het zo nog niet mogen beleven. Dank u wel, Godin. U altijd tot dienst.

Erik
Wat een inspirerende sessie! Ik vond het niet alleen heel fijn om naar U te mogen kijken, maar ook om over de ervaringen van andere t-girls te horen. Hier heb ik echt wat aan gehad voor mijn eigen ontwikkeling en de tips neem ik ter harte!   
Diona

Skype sessies 💃 

1e sessie = een uur

30 minuten

Beeld & geluid

 € 48,-
Femdom
Elegant & stijlvol!

Beeld & geluid

€ 64,-
Liefdevolle spiegel!

Beeld & geluid

€ 80,-
Zinderend sensueel!

Beeld & geluid

€ 112,-

Triggerend & taboeloos!
€ 180,-
€ 145,-

Duo Domination Digi-sessie Talia &  LunatiKa 

Altijd altijd al de fantasie gehad om door twee klassieke Meesteressen die elkaar (en jou) haarfijn aanvoelen gedomineerd te worden? 👯‍♀️Dan is dit je kans! 


Wij werken met spontane improvisatie en kijken in het moment wat is het is dat ervaren wil worden. Kinkiness met een spiritueel randje, om jou precies te raken op de manier die nodig is ✨ Laat je maar verrassen, dat doen wij ook :-) Je kunt er in ieder geval op vertrouwen dat je dubbel (en niet dwars) met de billen bloot zult gaan ;-)  


Iedere zaterdagavond en zo nu en dan op vrijdagochtend kunt je een Skypesessie met ons boeken (mail voor beschikbaarheid via contact).  

Alleen chatten, geen beeld & geluid

€ 15,-

Prikkelend

Alleen chatten, geen beeld & geluid

€ 30,-

Veranderend

Alleen chatten, geen beeld & geluid

€ 60,-

Onweerstaanbaar

Agenda

Na de betaling kom je direct in mijn agenda terecht. Mocht je deze weggelikt hebben, dan kun je via deze knop een afspraak inplannen 👇

Cadeautjes & tokens of appreciation zijn een leuke en welkome blijk van waardering! Via een bol.com of Shein giftcard naar luna@lunatika.nl, of een tribute via onderstaande knop 👇