Bedankt, maar wacht nog even...

Je bestelling van de gratis video podcast is gelukt (deze vind je zo in je inbox)! Maar hoe zou je het vinden om nog wat verder te gaan en een bijpassende TGirl hypnose te ontvangen? Als diepe reis in jezelf, die je verder zal verbinden met jouw TGirlpower. Je kunt deze hypnose nu tijdelijk met korting bestellen!

Let me get close, let me hypnotise & transform you

Shortcut

Hypnose is een zeer directe manier om te ontspannen en dichter bij jezelf te komen, resultaat te bereiken en jouw transformatieproces te ondersteunen en bekrachtigen.

Reset

Je krijgt door hypnose direct toegang tot het onderbewuste en je echte, meest diepe behoeften, zodat oude conditioneringen, blokkades en angsten gereset kunnen worden.

Transgirlpower

Met gerichte aandacht en focus, kom je in trance en verbind je je met jouw vrouwelijke kracht en wezen; deze energie neem je mee in je dagelijkse leven, geeft je zelfverzekerdheid een boost en laat je stralen. 

Laat jij die mooie vrouw shinen?

Zou je ook een magische en krachtige tool willen om als TGirl je vrouwelijke kant verder te ontdekken? En jouw fetish meer beleefbaar te maken en de ruimte te geven? Om direct toegang te krijgen tot je onderbewuste, zodat jij jouw diepe waarheid kunt leven? Jij hebt alle antwoorden in je om direct compleet gelukkig te voelen met wie je bent. Logisch dat je twijfels, onzekerheden en angsten hebt, in een wereld waarin nog steeds zoveel taboe is... maar ook zo zonde en het onnodig onderdrukken van jouw levensenergie!  


Door mijn vele contact met TGirls weet ik hoe magisch mooi én ingewikkeld de beleving van jouw diepe behoeften of transformatie kan zijn. Het is een kunst om te connecten met de prachtige TGirl die je diep van binnen bent, haar impulsen te volgen en daardoor op een veilige manier je bestemming te bereiken (en ondertussen te genieten van de opwindende rit). Dat maakt vrij en wie weet zelfs nog een tikkeltje kinkier 🦋 


Vind de verborgen Schat in jou

Misschien ken je de film Lucy? Eén van mijn favorieten! De film laat zien dat de mens maar een klein deel (10%) van zijn hersenen gebruikt; als we toegang tot de rest zouden hebben, zou dat voor ongelooflijke ervaringen zorgen. Door hypnose kun je toegang krijgen tot de verborgen Schat die in jezelf besloten ligt. 


Hypnose is een toestand van innerlijke rust, waarbij je afdaalt in je onderbewuste. Door middel van gerichte aandacht en focus. Onder bezielde begeleiding van jouw Mistress, die alleen het allerbeste met je voor heeft. Wat jij eigenlijk niet wilt, gebeurt niet omdat het onmogelijk is. Wat jij wel ten diepste wilt, zal door mijn betoverende stem en verleidingskracht voelbaar worden en aan de oppervlakte komen, zodat het een eigen leven kan gaan leiden en jij je leven wat dat betreft weer in eigen hand kan nemen.

 

Ik gids jou in je emoties, fantasieën, verlangens en mogelijkheden - door je angsten en conditioneringen heen - om de beste versie van jezelf te zijn. Zodat overleven verandert in leven en jij kunt stralen als de Femme Fatale, kinky doll of prachtige prinses die je diep van binnen bent  👸    


Hypnotiseer mij nu!

Amy

t

Het geeft de mentale support die soms zo ontzettend fijn en nodig is.

Deze TGirl hypnose leidt je via stimulerende klanken en de prettige stem van LunatiKa rechtstreeks naar je innerlijke vrouwelijkheid. In een zeer ontspannen toestand stimuleert de hypnose het zelfvertrouwen en ervaar je het fijne gevoel van jezelf kunnen zijn. Het weekt je even los van de (voor)oordelen van je omgeving en van jezelf. De hypnose biedt het perspectief om je vrouwelijkheid  te bevrijden en de eerste stappen naar een coming out te realiseren; alles in balans met je eigen gevoel en ambities hierin.

Als beginnende t-girl raad ik deze hypnose van harte aan voor iedereen die met feminisatie bezig is. Het geeft de mentale support die soms zo ontzettend fijn en nodig is.

Sound healing 

Zelf ben ik een groot fan van hypnose en meditatie en heb ik jarenlange ervaring (ook in het ondergaan) op dit gebied. Ik werk met de helende kracht van mantra's, klankschalen, windchime's en andere energetisch fijnzinnige en uplifting muziekinstrumenten, klanken en resonanties. Al deze elementen zijn in deze hypnose verwerkt. Het advies is om met koptelefoon te luisteren, zodat je je helemaal kunt wentelen in deze magische sound experience. Die je zo vaak kunt luisteren als je wilt (een goed begin is 1x per week, voor tenminste een maand). 


Professioneel script en gelicenseerde hypnosemuziek

Deze hypnose wordt begeleid door professionele hypnosemuziek van 

Christopher Lloyd Clarke, die ik onder licentie gebruik. De tekst bestaat in de basis uit een professioneel hypnosescript voor transgenders, dat ik naar mijn eigen smaak en inzichten heb aangepast en geperfectioneerd. 


Unieke mix

Niet alleen de muziek en geluiden brengen jou direct naar je onderbewustzijn en de verborgen schat, maar ook mijn stem en de rituele setting waarin ik de hypnose heb samengesteld en opgenomen. Dit is dus niet een zomaar even opgenomen audio, maar een met grote zorgvuldigheid en aandacht samengesteld magisch elixter van intentie, klank en kunde. 


Wist je dat hypnose de meest effectieve therapie is die bestaat? Uit onderzoek van American Health Magazine blijkt dat geen andere therapie zo effectief is, zowel op korte als lange termijn.

Let op: deze hypnose is alleen bedoeld voor ontspanningsdoeleinden en is geen  therapeutisch hulpmiddel of vervanging voor een medisch specialist.

Wat kan deze hypnose je bieden? 

 • Meer ontspannen in jezelf en thuiskomen in je vrouwelijkheid.
 • Rust en ruimte.
 • Meer acceptatie van jezelf.
 • Connecten met wie jij bent en wat jou als persoon uniek maakt.
 • Jezelf ervaren in je multidimensionaliteit.
 • Activeren van het kompas van je intuïtie en je innerlijke stem.
 • In beweging komen en de magie van voortdurende verandering ervaren.
 • Jouw levensenergie weer vrij voelen stromen. 
 • Genieten van een moment voor jezelf. 
 • Meer vreugde, vertrouwen en verbinding. 
 • Je minder gevoelig maken voor triggers van buitenaf.  
 • Zin om te leven en jezelf te laten zien.
 • Een impuls om het leven manifesteren waar je naar verlangt.
€ 49,-
€ 29,-

          Klaar om in trance te gaan? 

Boost je TGirlpower door je in een heerlijke trance te laten meevoeren.

Voel diepe ontspanning & ontmanning ;-)

Zet je denken even uit, voel jezelf landen in je juicy body en kom thuis 👸  

 • Er is veel van te leren en geeft je meer inzicht in onze wereld.
  Wat een mooie combinatie, jouw inspirerende ontspannende stem met muziek en special effects/geluidjes. Voor mij voelde de hele hypnose heerlijk en ik was redelijk snel in de flow van de hypnose, vooral de hertz tonen en de trommels na de spijkers/kist lieten me snel dieper weg zinken, zodat je teksten nog beter binnen kwamen. En ja de kist/spijkers vond ik heel toepasselijk. Verder zouden eigenlijk ook niet TGirls dit moeten beluisteren. Er is veel van te leren en geeft je meer inzicht in onze wereld.
  Paula
  Door je mooie, sensuele stem raakte ik al snel in de ban en bevangen :-)
  Door je mooie, sensuele stem raakte ik al snel in de ban en bevangen :-) Het verhaal van de kist en de overige symboliek is  erg origineel en goed. Al met al is de hypnose helder, maar ook een beetje mysterieus en zeer zeker triggerend naar meer!
  Robi

  Het gaf mij een zekere innerlijke rust.

  Ik was één van de gelukkigen die de TGirlpower hypnose mocht testen. En ik moet toegeven dat het mij een zekere innerlijke rust gaf, en ook het besef dat je meer kunt en bent dan je vaak denkt. En dat je veel meer moet doen vanuit je gevoel en niet moet kijken wat een ander daar van vindt of denkt, want als je dat doet zal je nooit die ene mooie vlinder zijn die jij dolgraag voor ogen hebt.
  Diona

  - Veelgestelde vragen -


  Wat is hypnose?

  Met hypnose kun je veranderingen in het onderbewustzijn creëren, oftewel: herprogrammeren. Hypnose is eigenlijk een hele normale en natuurlijke staat van zijn, waarin we bijvoorbeeld dagdromen of in een natuurlijke 'flow' dingen doen. Onze mind is dan even wat minder op de voorgrond. Hypnose 'tuned in' op deze natuurlijke bewustzijnsstaat, waarin dingen aangeraakt en veranderd kunnen worden. Zodat oude overtuigingen die niet meer voor je werken, vervangen kunnen worden door ideeën, gedachten en gevoelens met een positieve impact op jouw leven. 


  Hoe voelt hypnose? 

  Dat is voor iedereen anders, maar je kunt het je voorstellen als een massage voor de geest en een diep contact met je lichaam. Het is een heerlijk ontspannen toestand, waarbij je bij bewustzijn blijft en niet weg bent. Je bent tijdens de hypnose juist veel meer aanwezig, waarbij alle zintuigen scherper waarnemen. 


  Kan ik de controle kwijtraken door de hypnose?

  Nee, de hypnose geeft je juist meer controle over je leven (en stimuleert je om uit de hypnose te komen die niet meer goed voor jou werkt... een soort omgekeerde Matrix dus ;-))!


  Kan ik blijven hangen in de hypnose? 

  Nee, je komt er altijd vanzelf weer uit en keer na een tijdje weer terug naar je normale staat van bewustzijn. Het komt wel eens voor dat iemand niet uit de hypnose komt wanneer de hypnotiseur dat zegt; dit gebeurt alleen omdat de hypnose zo heerlijk voelt en diegene er nog veel langer in wil vertoeven. Maar ook dan kom je er uiteindelijk altijd vanzelf weer uit.  


  Kan de hypnose mij dingen laten doen die ik niet wil?

  Nee, dat is onmogelijk. Door de hypnose doe je alleen wat je normaal gesproken ook zou doen. Als jij normaal gesproken iets beslist niet zou doen, doe je dat in of na de hypnose ook niet. Jouw onderbewustzijn regelt alles op de voor jou zo goed mogelijke manier.  


  Kun je alles verbeteren met hypnose? 

  Hypnose is een middel om snel en effectief  problemen op te lossen, maar het is geen wondermiddel. Belangrijk is jouw wens om ongewenst gedrag te veranderen en jouw vermogen om je open te stellen voor de suggesties die je tijdens de hypnose krijgt.  


  Wat is het verschil tussen meditatie en hypnose?

  Zowel meditatie als hypnose zijn erop gericht het rationele denken even tot stilstand te brengen en helemaal in het hier en nu te zijn. Dat geeft een diepe rust en ontspanning, met alle positieve gevolgen vandien. Waar je met meditatie veel oefening en discipline nodig hebt om in die diepe trance te komen, gebeurt dit met hypnose veel sneller en makkelijker. Hypnose heeft direct effect door je stresslevels te verlagen, je brein te masseren en je je fijner in jezelf te laten voelen. Meditatie krijgt veel meer lading door hypnose en in hypnose kun je een stukje veranderwerk toepassen. 


  Kan iedereen gehypnotiseerd worden?

  Iedereen die zich kan concentreren en focussen kan hypnose ervaren, maar de ontvankelijkheid verschilt per persoon. Je kunt je ontvankelijkheid hier testen: https://www.selfhypnosis.com/suggestibility-tests/ 


  Hoe weet ik of hypnose voor mij geschikt is? 

  Voel je nieuwsgierigheid of een Ja? Volg dat gevoel! Twijfel je nog? Doe zelf wat verder onderzoek op deze website, of naar hypnose op internet en ondervind of je enthousiasme groeit. 


  Is deze hynose hetzelfde als een 1-op-1 sessie met jou?    

   Nee, de intense verbinding en magie van een 1-op-1 sessie zijn anders dan in je eigen gezelschap luisteren naar een hypnose audio. Tijdens een sessie reageer ik spontaan en direct op wat zich hier en nu voordoet, zodat je geraakt wordt op de manier die op dat moment nodig is. De hypnose audio is wel een mooie aanvulling en tool om jouw transformatie te bekrachtigen, zeker wanneer je het met andere inspiraties, 1-op-1 begeleiding en/of de T-learning combineert.


  Wat is jouw achtergrond in hypnose?

  Hypnose is een prachtige manier van verbinden die ik als vanzelf in mijn sessies ben gaan toepassen. Dat werkte zo krachtig, dat ik er gefascineerd door raakte en ontdekte dat het hypnose was. Ik ben me er verder in gaan verdiepen en heb in december 2022 de Hypnose Certificatie Training gevolgd bij het UNLP in Amsterdam. 


  Laat je verleiden 👸

  Ja, hypnotiseer mij


  Disclaimer

  While listening to this hypnosis, all sorts of things may be touched and released. At all times, you remain responsible for your own process and what the session may trigger.  I serve as an inspiration and intimacy coach, but am not a therapist and therefore do not offer professional help. Engaging in a session with me, listening to hypnosis created by me and following an e-learning created by me is fun, exciting, relaxing and enriching, but can be like taking a leap of faith and is always entirely at your own risk. In the case of medical conditions or complaints, I always recommend that you see a medical specialst!