Proceswerk

Dieper inzicht in je proces

Inzicht

Inzicht is liefde voor de waarheid en jouw persoonlijke missie. Wanneer dit heldere licht op jouw pad gaat schijnen, kun je het roer terug in handen nemen en je leven daadwerkelijk leven, precies zoals jij dat wilt. 

Bewustwording

Door bewustwording groeit inzicht uit tot iets tastbaars en concreets. Je kunt er niet meer omheen, komt steeds meer in je lijf en daardoor in directe verbinding met je behoeften. Door minder in je hoofd te zijn, kun je meer genieten van wat er is en dit actief vormgeven. 

Verandering

Door je bewust te zijn van wie je bent en wat je nodig hebt, voltrekken zich ook automatisch de nodige veranderingen in je leven. Van ontkenning, naar erkenning, acceptatie, actie, volharding en verzachting. 

 Go & let it flow ~

Verlang jij naar liefde? 💝 Wil je weten wat het leven voor je in petto heeft, of nog beter: hoe je het lot zelf een handje kunt helpen? Hoe je de liefde weer kunt laten stromen en verwelkomen? Hoe je meer zingeving kunt ervaren? Wat je verborgen fantasieën en verlangens betekenen en of het de bedoeling is deze te realiseren? Of misschien vraag je je af of je echt onderdanig bent, of eigenlijk vooral verlangt naar een kick en het weer kunnen voelen van iets... 


Ik inspireer je graag om de schepper van je eigen magische realiteit te worden en niet meer afgeleid & afhankelijk te zijn 💃 Door je aan de hand te nemen, energetisch te omhelzen en je te laten zien wat er allemaal op je wacht en hoe je je kansen kunt pakken 🍀


Ik ben niet alleen intimiteitscoach, maar ook tantrika en tarotiste. Ik heb veel ervaring op het gebied van yoga, meditatie, sjamanisme, ayahuasca en ben Reiki Master. Vanuit mijn heldervoelendheid en intuïtie maak ik verbinding met je, om samen te onderzoeken wat er onder de oppervlakte verborgen ligt en ervaren wil worden. Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf en daar inspireer ik je graag bij 💫

Op weg naar een voller leven

Tarot is een bijzondere manier om contact te maken met de geheimen en de rijkdom van het onderbewuste en dringt meteen door tot het niveau van de meest wezenlijke behoeften. Vaak zijn dit behoeften waar je je niet bewust van bent, maar die zich kenbaar maken door gevoelens van ongenoegen, onrust of onzekerheid. Ik werk al heel lang met tarot en interpreteer de symboliek van de kaarten ~ en de energie van de persoon tegenover mij ~ met een sterk invoelend vermogen. 


Tarot ontsluiert in welke richting jouw leven zich ontwikkelt en welke stappen je nu kunt zetten om een zinvoller bestaan te leiden. Een reading wordt gekenmerkt door momenten van herkenning en verrassende inzichten. Tijdens een consult ga ik heel direct af op wat ik in de kaarten waarneem en de ingevingen die ik mag ontvangen. Samen onderzoeken we wat zich op dat moment aandient, om daarmee aan de slag te gaan. Vaak blijkt dat oude opvattingen niet meer gelden en dat er sprake is van nieuwe waarheden die beter bij je passen. Zo komt bewustwording op gang van wat je ten diepste wilt en gaat geblokkeerde energie weer stromen. Daardoor kunnen kracht, creativiteit en inspiratie opnieuw de boventoon gaan voeren en kun je een ander, meer vervullend pad inslaan. 

 

Tarot is dus een tool om verbinding te maken met je onderbewuste en helpt je om het leven op een nieuwe manier te ervaren! Waarbij het vooral gaat over je eigen waarheid gaan ontdekken en ervaren, en durven varen op wat je vanuit de diepte wordt aangereikt. 

Wow, wat een superboost voor mijn zelfvertrouwen heb je me gegeven... dat was ik kwijtgeraakt. Dat ene zinnetje over 'je mag echt meer je plaats innemen' maakt het grote verschil. Daarna kwam de botsing met mijn narcistische manager, maar dat was goed want ik was er klaar voor/mee. Het onafhankelijk zijn is terug. En ik merk dat mensen voelen dat ik weer meer opensta om te luisteren zonder verder iets... Fijn dit is meer wie ik ben. En daarna volgde de erop of eronder dag. Erop is het nu. Ik ga een opleiding Bewust Leiderschap volgen en mijn manager snapt nu dat we het samen beter kunnen... Mijn zelfvertrouwen is terug en de faalangst weg... Ben zo blij en opgelucht pffff... Ik heb je zelf gevonden maar je bent echt de juiste persoon op de juiste tijd voor mij hierin geweest. Ongelooflijk talent!! Ik sta weer helemaal aan en voel me zoveel beter. Thanks and praises 🙏    
Rich
€ 80,-
€ 70,-

Reading 

Wat gaat dit consult jou opleveren? 


  • Een fijn gesprek waarin het helemaal om jou draait en je mag ontvangen.
  • Direct inzicht in jouw proces.
  • Verrassende aha-momenten die direct ruimte geven.
  • Concrete tips & trics om te veranderen.
  • Uitwisseling van hart~tot~hart 💞
  • Bewustwording en bekrachtiging 💪🏼
  • Nieuwe inspiratie die geblokkeerde energie weer laat stromen.
  • Ontspanning en verbinding. 
  • Een krachtige uitnodiging om je gevoel voortaan te laten spreken.
  • Handvaten & helderheid wat betreft de te varen koers.


Gun jezelf dit bijzondere kijkje in jouw ziel, als routemap voor de nodige veranderingen 💖