Power Vrouw 👸
Van alle foto's die ik van mezelf heb gemaakt en laten maken, vind ik deze het beste weergeven hoe ik een krachtige vrouw zie. De vorm is duidelijk vanuit het licht dat haar omringt, maar de rest blijft in de Schaduw & een mysterie ✨ En dat is wat mij betreft de ware macht van een vrouw: vanuit de onpeilbaarheid de ander altijd een stapje voor  zijn ~ en dus ook - vanuit die duistere diepte - weten wat er aan de andere kant speelt. Met het onderbewuste als ingang.

Zoals een aantal van jullie weten hou ik me ook op andere manieren hiermee bezig en begeleid ik vrouwen op hun pad naar meer kracht & vrijheid. Het komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer en dat is het herstellen van de balans en mensen weer terugbrengen naar zichzelf/wie ze echt zijn. Om vanuit dat diepe contact met zichzelf (/echte intimiteit) ook weer betekenisvolle hart- en zielsverbindingen met anderen te kunnen aangaan. Alleen vanuit die verbinding kan er meer (en zelfs alles; ook hetgeen je niet voor mogelijk hield) gebeuren 🍀 

Dat doe ik niet omdat ik zo'n weldoenster ben 😇, maar omdat ik niet anders kan. Omdat alleen echtheid(/naaktheid/kwetsbaarheid) mijn aandacht kan triggeren en waardevol is 💕 En als je ervan uitgaat dat 5% van ons denken/handelen bewust en 95% onbewust is, snap je met die paar magere procentjes wel dat het genot ~ in ieder geval voor mij ~ in die verbinding ligt ;-)  
Over de schrijver
Reactie plaatsen