Overwin cyberseksverslaving

 hypnose

Shortcut

Hypnose is een zeer directe manier om te ontspannen en dichter bij jezelf te komen, je verslavende gedrag te doorbreken en positief gedrag ervoor in de plaats te zetten. Wat een boost voor je zelfvertrouwen is!

Reset

Je krijgt door hypnose direct toegang tot het onderbewuste en je echte, meest diepe behoeften. Daardoor kunnen  oude conditioneringen, blokkades en angsten gereset worden en voel jij je vrijer en energieker.

Mannenkracht

Door te ontspannen zet je al een grote stap in het doorbreken van het spanningsveld dat jou zo in de greep heeft. Waardoor je zelf het heft weer in handen kunt nemen en je leven een andere richting in kunt sturen. 

Ben jij mans genoeg? 

Waarschijnlijk heb ook jij jezelf lang geleden al afgeschaft en ben je jezelf en je emoties gaan onderdrukken. Want echte mannen huilen niet, toch? En is dit inmiddels zo normaal voor je geworden, dat je je er niet eens van bewust bent. Ook al loop je telkens weer tegen dezelfde dingen aan en kun je je maar moeilijk verbinden. Om met dit spanningsveld in jezelf om te gaan zoek je naar afleiding in de vorm van cyberseks... En ben je dan eindelijk aangekomen op het punt waar je je realiseert dat het zo niet verder kan. Want je wilt niet langer een slaaf zijn van je dwangmatige gedrag en je energie zo blijven weggeven. Wat je wilt, is je krachtig in jezelf voelen en je dromen realiseren! 


Hypnose is een effectieve tool om dwangmatig gedrag te doorbreken omdat het direct invloed uitoefent op je onderbewuste. Dwangmatig gedrag -  zoals jouw verslaving aan cyberseks - wordt vaak aangestuurd door diepgewortelde patronen en overtuigingen die zich in het onderbewuste hebben ontwikkeld. Met hypnose kun je deze negatieve overtuigingen en patronen veranderen en herprogrammeren naar positievere en gezondere denkwijzen.


Tijdens deze hypnose begeleid mijn stem je en voed ik je met nieuwe mentale beelden en associaties die jou helpen bij het doorbreken van je dwangmatige gewoontes. Zodat je de schaamte en schuld achter je kunt laten en weer in je echte mannenkracht kunt gaan staan. En trots kunt zijn op wie je bent en wat je doet. Jij hebt zelf alle antwoorden in je om je direct en compleet gelukkig te voelen met wie je bent. Zonder nog de behoefte aan afleiding en verdoving te voelen. Klinkt goed, toch? Het is echt mogelijk, zodra jij het licht in de duisternis laat schijnen ☀️


Uiteraard is deze hypnose geen quickfix of wondermiddel, maar het kan jouw herstelproces een positieve boost geven. Luister de hypnose zo vaak als je wilt, als onderdeel van de reis die je uiteindelijk zal leiden naar een leven van empowerment en zelfvertrouwen. Je verdient het om in je eigen kracht te staan en de controle over je leven terug te nemen 🖤

Ben jij klaar voor je herprogrammering? 👊

Wat kan deze hypnose je bieden? 

 • Meer ontspannen in jezelf en thuiskomen in je echte mannelijkheid.
 • Minder angst en stress en dus ontkrachting van jouw triggers.
 • Minder weerstand en innerlijke strijd.
 • Rust en ruimte. 
 • Meer inzicht in de oorzaak van je verslavende gedrag.
 • Genieten van een moment voor jezelf.
 • Connecten met wie jij bent en wat jou als persoon uniek maakt.
 • Meer daad- en mankracht. 
 • De verbindende schakel tussen jouw hoofd en penis activeren.  
 • De beweging van on- naar offline stimuleren. 
 • Je echte potentie weer voelbaar maken!
 • Zin om jezelf en je talenten te ontwikkelen.
 • Een positieve stimulans om je diepste verlangens te manifesteren.
 • Als een Innerlijke Krijger je doelen helder krijgen en bereiken.
 • Diepere verbinding met jezelf en met anderen. 
 • Weer trots zijn op jezelf.
€ 49,-
€ 24,-

 Klaar om in trance te gaan? 

Boost je echte mannenkracht en laat je meevoeren.

Voel diepe ontspanning & vermanning ;-)

Geef je over, laat los en kom thuis in jezelf en het leven 🤴

 • - Veelgestelde vragen -


  Wat is hypnose?

  Met hypnose kun je veranderingen in het onderbewustzijn creëren, oftewel: herprogrammeren. Hypnose is eigenlijk een hele normale en natuurlijke staat van zijn, waarin we bijvoorbeeld dagdromen of in een natuurlijke 'flow' dingen doen. Onze mind is dan even wat minder op de voorgrond. Hypnose 'tuned in' op deze natuurlijke bewustzijnsstaat, waarin dingen aangeraakt en veranderd kunnen worden. Zodat oude overtuigingen die niet meer voor je werken, vervangen kunnen worden door ideeën, gedachten en gevoelens met een positieve impact op jouw leven. 


  Hoe voelt hypnose? 

  Dat is voor iedereen anders, maar je kunt het je voorstellen als een massage voor de geest en een diep contact met je lichaam. Het is een heerlijk ontspannen toestand, waarbij je bij bewustzijn blijft en niet weg bent. Je bent tijdens de hypnose juist veel meer aanwezig, waarbij alle zintuigen scherper waarnemen. 


  Kan ik de controle kwijtraken door de hypnose?

  Nee, de hypnose geeft je juist meer controle over je leven (en stimuleert je om uit de hypnose te komen die niet meer goed voor jou werkt... een soort omgekeerde Matrix dus ;-))!


  Kan ik blijven hangen in de hypnose? 

  Nee, je komt er altijd vanzelf weer uit en keer na een tijdje weer terug naar je normale staat van bewustzijn. Het komt wel eens voor dat iemand niet uit de hypnose komt wanneer de hypnotiseur dat zegt; dit gebeurt alleen omdat de hypnose zo heerlijk voelt en diegene er nog veel langer in wil vertoeven. Maar ook dan kom je er uiteindelijk altijd vanzelf weer uit.  


  Kan de hypnose mij dingen laten doen die ik niet wil?

  Nee, dat is onmogelijk. Door de hypnose doe je alleen wat je normaal gesproken ook zou doen. Als jij normaal gesproken iets beslist niet zou doen, doe je dat in of na de hypnose ook niet. Jouw onderbewustzijn regelt alles op de voor jou zo goed mogelijke manier.  


  Kun je alles verbeteren met hypnose? 

  Hypnose is een middel om snel en effectief  problemen op te lossen, maar het is geen wondermiddel. Belangrijk is jouw wens om ongewenst gedrag te veranderen en jouw vermogen om je open te stellen voor de suggesties die je tijdens de hypnose krijgt.  


  Wat is het verschil tussen meditatie en hypnose?

  Zowel meditatie als hypnose zijn erop gericht het rationele denken even tot stilstand te brengen en helemaal in het hier en nu te zijn. Dat geeft een diepe rust en ontspanning, met alle positieve gevolgen vandien. Waar je met meditatie veel oefening en discipline nodig hebt om in die diepe trance te komen, gebeurt dit met hypnose veel sneller en makkelijker. Hypnose heeft direct effect door je stresslevels te verlagen, je brein te masseren en je je fijner in jezelf te laten voelen. Meditatie krijgt veel meer lading door hypnose en in hypnose kun je een stukje veranderwerk toepassen. 


  Kan iedereen gehypnotiseerd worden?

  Iedereen die zich kan concentreren en focussen kan hypnose ervaren, maar de ontvankelijkheid verschilt per persoon. Je kunt je ontvankelijkheid hier testen: https://www.selfhypnosis.com/suggestibility-tests/ 


  Hoe weet ik of hypnose voor mij geschikt is? 

  Voel je nieuwsgierigheid of een Ja? Volg dat gevoel! Twijfel je nog? Doe zelf wat verder onderzoek op deze website, of naar hypnose op internet en ondervind of je enthousiasme groeit. 


  Is deze hynose hetzelfde als een 1-op-1 sessie met jou?    

   Nee, de intense verbinding en magie van een 1-op-1 sessie zijn anders dan in je eigen gezelschap luisteren naar een hypnose audio. Tijdens een sessie reageer ik spontaan en direct op wat zich hier en nu voordoet, zodat je geraakt wordt op de manier die op dat moment nodig is. De hypnose audio is wel een mooie aanvulling en tool om jouw transformatie te bekrachtigen, zeker wanneer je het met andere inspiraties, 1-op-1 begeleiding en/of de T-learning combineert.


  Wat is jouw achtergrond in hypnose?

  Hypnose is een prachtige manier van verbinden die ik als vanzelf in mijn sessies ben gaan toepassen. Dat werkte zo krachtig, dat ik er gefascineerd door raakte en ontdekte dat het hypnose was. Ik ben me er verder in gaan verdiepen en heb in december 2022 de Hypnose Certificatie Training gevolgd bij het UNLP in Amsterdam.   Disclaimer

  Tijdens het beluisteren van deze hypnose kan er van alles aangeraakt worden en loskomen. Je blijft te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen proces en wat de sessie mogelijk teweeg brengt.  Ik fungeer als inspirator en intimiteitscoach, maar ben geen therapeut en bied dus geen professionele hulp. Het aangaan van een sessie met mij, het beluisteren van een door mij gemaakte hypnose en het lezen van het eBook is verdiepend en verrijkend, maar kan als een sprong in het diepe zijn en is altijd geheel op eigen risico. In het geval van medische aandoeningen of klachten raad ik je altijd aan om naar een medisch specialist te gaan!