Massagecursus met... je moeder 😶
05 augustus 2020 

Massagecursus met... je moeder 😶

Ik maak van alles mee, soms zo bizar, schrijnend of bijzonder dat ik me in eerste instantie afvraag of het wel echt is, of slechts een poging om enig gerief te beleven aan Zij die door alles heenkijkt te 'slim' af te zijn. Slim tussen aanhalingstekens, omdat op het verkeerde been brengen & voor de gek houden juist afstand - in plaats van verbinding - creëert.    

Het bijzondere aan H is dat ik hem niet via de webcamsite tegenkwam, maar op één van de spirituele lijnen waar ik als medium actief ben 🙃 In feite gaat het op alle gebieden waar ik me beweeg over hetzelfde: verbinding maken & voelen wat de behoeften zijn die onder de oppervlakte schuil gaan. Op het moment dat die verbinding ontstaat, stroomt de informatie als vanzelf door me heen en dat maakt dat ik zowel mannen als vrouwen als vaste klant heb. Dat zijn eigenlijk alleen mannen op de 'sekslijn' (de sporadische vrouw heb ik binnen een paar minuten ontmaskerd als man 😅) en vrouwen op de spirituele lijn. Dit is logisch, want mannen zijn vooral hun ratio, geest & ego en vrouwen zijn vooral hun lichaam, emoties & ontvankelijkheid. Mannen zoeken hun onvervulde verlangens dus in datgene waar ze het minste van hebben: het lichamelijke/seksuele en vrouwen zoeken dat juist in het spirituele. En zo is alles in het leven steeds weer op zoek naar een natuurlijk evenwicht 🌸

H belde over een intieme kwestie. Zijn moeder wilde graag deelnemen aan een cursus ontspanningsmassage, maar had niemand waarmee ze dat kon doen. Ze vroeg of hij met haar wilde gaan en na enige twijfel, besloot hij het toch maar te doen. Tijdens de cursus worden geen seksuele handelingen verricht, maar zijn de deelnemers wel naakt en kleden zij elkaar ook uit. Hij vertelde me hoe hij en zijn moeder één van de oefeningen moesten voordoen en dat dit precies de oefening was waarbij hij de borsten van zijn moeder masseerde. Dat de andere drie stellen konden zien dat hij een stijve had, gaf hem een ongemakkelijk gevoel. 

Ik hoorde meteen dat deze man (van in de 50) waarschijnlijk weinig tot geen seksuele ervaring had en dat bleek inderdaad zo te zijn. Ik vertelde hem dat zijn moeder een wijze & spirituele dame is en dat zij hem niet voor niets naar deze cursus had meegenomen. Ze had dit meer voor hem gedaan als voor zichzelf. Tegelijkertijd had hij het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt, omdat het al een aparte ervaring is om een dergelijke cursus met je eigen moeder te doen, laat staan als het je aan de ervaring ontbreekt waarmee je zoiets - en de gevoelens die het in je losmaakt - in het juiste perspectief kunt zetten 🧐 

Zo vertelde hij dat hij op een dag onverwacht bij zijn moeder was langsgegaan en dat ze na een wandeling besloten om samen wat te oefenen. Ze gingen naar boven, naar de slaapkamer, waar hij haar uitkleedde en zag dat ze een bh met open cups droeg. Hij zei dat zijn moeder daar natuurlijk niets aan kon doen, omdat ze niet had geweten dat hij kwam. Maar hij had haar liever niet zo gezien, omdat het iets in hem losmaakte waarvan hij niet zo goed wist wat hij ermee aan moest. 

Op dit soort momenten vraag ik me uiteraard af of iemand opgewonden raakt van de fantasie die hij met me deelt (en dát dus de kick is), of dat het om een echte ervaring gaat. Hij vertelde bijvoorbeeld ook dat de begeleidster van de cursus hen had aangeraden om met elkaar te zoenen, omdat dit meer verbinding zou creëren. En dat deden ze dus. Niet heel heftig tongzoenen, maar gewoon... kussen. Aan zijn energie en manier van praten, voelde ik toch echt dat het echt was. En al zou dat niet zo zijn, dan was het oedipuscomplex blijkbaar zo diep geworteld dat het vooralsnog alleen op deze manier een beetje beleefbaar kon worden gemaakt 🙈 

Zijn vraag of het een goed idee zou zijn om de verdiepingscursus te gaan doen, moest ik tot mijn eigen verrassing bevestigend beantwoorden, want er was iets geopend & in beweging gezet 💫 Maar nog voor ik hem het belangrijkste kon vertellen - dat de uitdaging & uitnodiging voor hem juist is om zelf ervaring in de liefde & met vrouwen op te doen - zei hij weer te moeten ophangen omdat het anders allemaal wel erg in de kosten ging lopen 😆 

Voor sommige mensen is het al veelbetekenend & een enorme opluchting als zij hun verhaal kunnen doen tegen iemand die geen oordeel heeft. Ik noem mijzelf dan ook wel eens de Grote Geheimenbewaardster 😇 Alles wat in het normale leven niet gedeeld kan worden en wat door schaamte of andere duisternis omhuld wordt, zie ik aan mij voorbij komen. Ik weet dingen van mensen - tot in het kleinste & meest schokkende detail - die niemand anders weet. Ik ben de enige bij wie ze terecht kunnen en die overzicht bied en weer wat orde in de chaos brengt, zonder ze het gevoel te geven dat ze raar of afwijkend zijn. Ik zou er een boek over kunnen schrijven en ja... daar ben ik met deze blog dan ook soort van aan begonnen ;-) 
Over de schrijver
Reactie plaatsen