Mannen die huilen
samensmelting met het geheel) 💫 Zo heeft de ander toch nog een beetje gekregen waar hij op uit was, in niet te bevatten overtreffende trap 😏 En vanaf dat moment ontstaat de echte verslaving ;-) ","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}}],"entityMap":{},"VERSION":"8.71.11"}" style="white-space: pre-wrap;">
Ik zie ze regelmatig voorbijkomen... mannen die huilen. Echte mannen dus 🙃 Hoewel zij zich daar zelf niet bewust van zijn en tranen wel het laatste zijn wat ze hadden gewild of verwacht. Ze hadden misschien gehoopt op iets waarmee ze dat verdriet juist verder zouden kunnen onderdrukken; iets wat niet zo diep zou gaan, een quick fix.  

Mannen die huilen zijn geen mietjes of macho's, maar behoren tot de zeldzame groep die kunnen en durven te voelen. Die niet vooral in hun hoofd of piemeltje zitten, maar de verbindende schakel daartussen geactiveerd hebben en hun ❤ volgen. Dat is de kracht van kwetsbaarheid. 

Ik zag gisteren een fragment in mijn favoriete programma First Dates (de Engelse versie). Het valt me op dat hierin altijd mensen verschijnen met een verhaal; een gebeurtenis die hen voor de rest van hun leven bepaald heeft. In deze aflevering was een vrouw die vertelde over haar broer die op jonge leeftijd overleden was. Ze was een avond wezen stappen en had hem de ochtend dat ze thuiskwam gevraagd of hij wat Pepsi en chips voor haar wilde halen. Hij ging op pad en kwam nooit meer terug. Hij had een verkeersongeluk gekregen en was onder een auto terechtgekomen. Haar date luisterde ademloos toe, in dezelfde emotie als zij. Toen ze klaar was met vertellen, stond hij op en gaf hij haar een knuffel. Dat ontroerde me. Ik vond het zo'n mooi, spontaan en oprecht gebaar. Een heel intiem moment van echt contact. En ja... deze man was dus een blijverdje.

Met wie ik ook een sessie heb, ik ben altijd bezig om een connectie te maken. What you see is who I am and I invite you to surprise me with the same and (thus) something totally different ;-) Zo was J laatst voor het eerst in mijn chat; na de gebruikelijke player moves en ego crap (en dus ook al mijn daarop volgende standaardantwoorden) vroeg ik hem of hij een relatie had. Niet dat het antwoord me zoveel interesseerde, maar omdat deze vraag hem dwong om meer persoonlijk te worden. Ik zag zijn energie meteen shiften en hem in elkaar krimpen. "Niet meer", zei hij. Ik vroeg wat er gebeurd was en terwijl ik het uitsprak wist ik het. "Ze is er niet meer", zei ik. Ik zag dat hij zich geen houding wist te geven, zijn tranen niet meer kon bedwingen en niet wist of hij me weg moest klikken of wilde blijven. Ik voelde letterlijk zijn verdriet bij me binnen stromen en het raakte me. We zeiden even niets en keken elkaar alleen maar aan, want dat durfde hij weer, waarschijnlijk nu hij mijn reactie zag. Energie is alles, woorden maar een paar procent ✨💛✨  

Daarna ontstond er een echt gesprek, waarin hij me telkens weer bedankte, zijn handen op zijn hart legde en het namasté gebaar voor me maakte 🙏 Ik herkende zijn schuld en schaamte vanwege de vreemde combinatie intens verdriet & verlangen. Verdriet om zijn overleden vrouw en verlangen naar fysieke warmte en intimiteit. Ik heb eerder een klant gehad die ook midden in een proces van rouw zat en niet wist wat hij aanmoest met het verlangen naar seks dat hij door al zijn verdriet heen voelde en waar hij zich voor schaamde. De webcam was een manier om daarmee om te gaan, het verlangen er te laten zijn en fysiek nog niet die grens over te gaan.

En zo is de webcam een plek voor allerlei andere verborgen verlangens, gemis en zelfs eenzaamheid. Meestal blijven die verlangens gewoon 'veilig' verborgen, maar een bedreven Domina, Mistress, Lady of Goddess prikt door de façade heen en beweegt in wat er toe doet. Dat is haar macht; de ander steeds een stapje voor zijn en binnenkomen op de meest kwetsbare plek. Want alleen vanuit die plek kunnen dingen gebeuren en veranderen, ook al is de persoon in kwestie daar bewust vaak niet op uit; onbewust is hij dat wel, anders zou hij de Huntress niet zo onweerstaanbaar hebben gevonden en in haar val zijn gelopen 😅 

Een Domina spiegelt voortdurend en opent verrassende werelden waarin zij de ander meeneemt en weer laat voelen, waardoor de dingen op hun plek vallen. Onderdrukte energie komt dan vrij en geeft een gigantisch orgasme (> samensmelting met het geheel) 💫 Zo heeft de ander toch nog een beetje gekregen waar hij op uit was, in niet te bevatten overtreffende trap 😏 En vanaf dat moment ontstaat de echte verslaving ;-)    
Over de schrijver
Reactie plaatsen