Hypnose

Come close

let yourself

be

hypnotised

 Ontspanning

Hypnose is een zeer directe manier om te ontspannen en dichter bij jezelf te komen, resultaat te bereiken en jouw transformatieproces te ondersteunen en bekrachtigen.

Reset

Je krijgt door hypnose direct toegang tot het onderbewuste en je echte, meest diepe behoeften, zodat oude conditioneringen, blokkades en angsten gereset kunnen worden.

Positieve boost

Door oude overtuigingen en believe systems te vervangen door nieuwe ideeën, gedachten en gevoelens over jezelf, krijg je en positieve boost, neem je je leven weer in eigen hand en kun je een ander, meer vervullend (en vaak ook gezonder) pad inslaan.  

Hypnose

                  Natural high

In de loop der jaren ben ik me steeds bewuster geworden van de kracht van verbinding en wat daarin allemaal kan worden aangeraakt, in beweging gebracht en geheeld. Ik verbaasde mij soms over de processen die ik bij mensen zag ontstaan en hoe vanuit verbinding complete levens veranderden. Ik heb vele vaste klanten die zeggen door mij betoverd te zijn (en dus op een nieuwe manier verslaafd zijn geraakt 😅). Want wanneer mensen precies doen wat je zegt, dan gaan ze in hypnose!  Dat betekent niet het slaafs opvolgen van bevelen, maar geraakt worden op de manier die nodig is en je daar in alle kwetsbaarheid aan over durven geven. Dat is voor mij de (helende) kracht van verbinding en magnetisme 💫


Als tantrische Meesteres kom ik via de achterdeur binnen, prik ik meteen door de facades heen en maak ik contact met datgene wat echt gevoeld en ervaren wil worden. Ik speel geen spelletjes (hoewel een goeie mindfuck hier en daar me wel bevalt ;-)),  maar ga voor echt contact, waarin daad~werkelijk iets kan gebeuren. Wat precies weet ik van te voren niet, maar wel dat het altijd weer verrassend, intrigerend en vaak ook ontroerend is. Door je op deze manier aan te raken, kunnen vastgeroeste patronen vervangen worden door suggesties die beter voor je werken. Dat kan het begin van transformatie zijn. 


Sommigen noemen het subspace, anderen transzone of natural high... Ik zie het als de hypnose die jou laat voelen wie je werkelijk bent, waardoor je een meer vervuld en gelukkig leven kunt leiden. Wil je de hypnotische kracht die je in het contact met mij ervaren hebt verder verkennen en op een andere manier de diepte in duiken? Of is een 1-op-1 sessie (nog) niet jouw ding en wil je liever in je eigen veilige space kennismaken met hypnose en mijn zachte streling? Dan zijn de door mij ontworpen en ingesproken hypnoses wellicht iets voor je, die je op ieder moment waar dan ook kunt beluisteren. Just relax and let it all happen!

Hypnoses


Hypnose

Hypnose is een prachtige en heel directe manier om in contact te komen met een natuurlijke bewustzijnsstaat, waarin we ontvankelijk zijn en de verbinding met onszelf weer kunnen voelen. Dit gebeurt door te ontspannen en je focus daar te krijgen waar het nodig is, om eventuele blokkades op te lossen en verder te komen in je proces. 


Je zou kunnen zeggen dat je op dit moment al gehypnositeerd bent door alles wat er in jou is aan overtuigingen en conditioneringen. Alles wat jij gelooft en belangrijk vindt is jouw hypnose en daarin ben je uniek. Wil je iets anders? Dan is het belangrijk om het kritische denken te omzeilen en direct door te dringen tot het onderbewuste, waar al jouw verborgen verlangens en behoeften verborgen liggen. Met hypnose krijg je directe toegang tot jouw magische Schatkamer, waardoor je ongewenst gedrag kunt veranderen. Hypnose is echter geen tovermiddel; het allerbelangrijkste is jouw motivatie en er voor 100% voor willen gaan.

 

Is het mogelijk om jou op afstand en via een audiobestand te hypnotiseren? Ja, het is zeker mogelijk om je in een diepe staat van ontspanning te brengen, waarin je ontvankelijker bent voor suggesties. Het is natuurlijk niet hetzelfde als een reallife of online hypnosesessie waarin de hypnotherapeut of coach direct kan reageren op wat zich voordoet. Maar dat maakt niet uit, want wellicht is deze manier voor jou het begin in het aanpakken van een bepaald probleem. Op deze manier kennis maken met wat deze alternatieve aanpak voor jou kan betekenen, kan ook een bepaalde spanning wegnemen. Je kunt de hypnose immers in jouw veilige en vertrouwde omgeving doen. Wierookje aan of een etherische olie in de brander en laat je onbewuste maar heerlijk masseren door mijn stem en de professionele hypnosemuziek. En kom direct in contact  met je onderbewuste en de verborgen oplossing! 


Het is ook mogelijk om een hypnose door mij te laten maken, op welk gebied dan ook. Voor alles wat jij zou willen veranderen, is er een op maat gemaakte hypnose (bijvoorbeeld in het geval van verslavingen, angsten, fobieen, rouw, seksuele problemen, huidproblemen, pijnverlichting, gewichtsverlies of -toename, zekerder van jezelf worden, persoonlijke ontwikkeling, zakelijke talenten ontwikkelen, meer ontspanning en genieten, enzovoorts). Twijfel niet en stuur een mailtje om te bekijken wat mogelijk is voor jou! 

Je ontvangt niet zomaar iets... 

Sound healing 

Zelf ben ik een groot fan van hypnose en meditatie en heb ik jarenlange ervaring (ook in het ondergaan) op dit gebied. Ik werk met de helende kracht van mantra's, klankschalen, windchime's en andere energetisch fijnzinnige en uplifting muziekinstrumenten, klanken en resonanties. Al deze elementen zijn in de hypnoses verwerkt. Het advies is om met koptelefoon te luisteren, zodat je je helemaal kunt wentelen in deze magische sound experience. Die je zo vaak kunt luisteren als je wilt (een goed begin is 1x per week, voor tenminste een maand).

Professioneel script en gelicenseerde hypnosemuziek

De hypnoses worden begeleid door professionele hypnosemuziek van 

Christopher Lloyd Clarke, die ik onder licentie gebruik. De teksten bestaan in de basis uit een professioneel hypnosescript voor het betreffende onderwerp, dat ik naar mijn eigen smaak en inzichten heb aangepast en geperfectioneerd. 

Unieke mix

Niet alleen de muziek en geluiden brengen jou direct naar je onderbewustzijn en de verborgen schat, maar ook mijn stem en de rituele setting waarin ik de hypnoses  heb samengesteld en opgenomen. Deze hypnoses zijn dus niet zomaar even opgenomen audio's, maar met grote zorgvuldigheid en aandacht samengestelde magische elixters van intentie, klank en kunde.

Voel je ontspannen en vrij in jezelf 🦋

Wat kan hypnose jou bieden?

 • Meer ontspannen in jezelf en thuiskomen in jezelf.
 • Rust en jezelf lekkerder in je vel voelen.
 • Meer acceptatie van jezelf en van wat je niet kunt veranderen.
 • Connecten met wie jij bent en wat jou als persoon uniek maakt.
 • Doorbreken van oude patronen en jezelf op een nieuwe manier ervaren.
 • Activeren van het kompas van je intuïtie en je innerlijke stem.
 • In beweging komen en de magie van voortdurende verandering ervaren.
 • Jouw levensenergie weer vrij voelen stromen. 
 • Genieten van een moment voor jezelf. 
 • Meer vreugde, vertrouwen en verbinding voelen. 
 • Je minder gevoelig maken voor triggers van buitenaf.  
 • Zin om te leven en jezelf te laten zien.
 • Het leven manifesteren waar je naar verlangt. 

Hypnoses

TGirl hypnose

By LunatiKa

€ 49,-
€ 24,-

TGirl hypnosis

By LunatiKa

€ 49,-
€ 24,-

Overwin cyberseksverslaving hypnose 

By LunatiKa

€ 49,-
€ 24,-

Overcome Cybersex Addiction Hypnosis

By LunatiKa

€ 49,-
€ 24,-

- Veelgestelde vragen -


Wat is hypnose?

Met hypnose kun je veranderingen in het onderbewustzijn creëren, oftewel: herprogrammeren. Hypnose is eigenlijk een hele normale en natuurlijke staat van zijn, waarin we bijvoorbeeld dagdromen of in een natuurlijke 'flow' dingen doen. Onze mind is dan even wat minder op de voorgrond. Hypnose 'tuned in' op deze natuurlijke bewustzijnsstaat, waarin dingen aangeraakt en veranderd kunnen worden. Zodat oude overtuigingen die niet meer voor je werken, vervangen kunnen worden door ideeën, gedachten en gevoelens met een positieve impact op jouw leven. 


Hoe voelt hypnose? 

Dat is voor iedereen anders, maar je kunt het je voorstellen als een massage voor de geest en een diep contact met je lichaam. Het is een heerlijk ontspannen toestand, waarbij je bij bewustzijn blijft en niet weg bent. Je bent tijdens de hypnose juist veel meer aanwezig, waarbij alle zintuigen scherper waarnemen. 


Kan ik de controle kwijtraken door de hypnose?

Nee, de hypnose geeft je juist meer controle over je leven (en stimuleert je om uit de hypnose te komen die niet meer goed voor jou werkt... een soort omgekeerde Matrix dus ;-))!


Kan ik blijven hangen in de hypnose? 

Nee, je komt er altijd vanzelf weer uit en keer na een tijdje weer terug naar je normale staat van bewustzijn. Het komt wel eens voor dat iemand niet uit de hypnose komt wanneer de hypnotiseur dat zegt; dit gebeurt alleen omdat de hypnose zo heerlijk voelt en diegene er nog veel langer in wil vertoeven. Maar ook dan kom je er uiteindelijk altijd vanzelf weer uit.  


Kan de hypnose mij dingen laten doen die ik niet wil?

Nee, dat is onmogelijk. Door de hypnose doe je alleen wat je normaal gesproken ook zou doen. Als jij normaal gesproken iets beslist niet zou doen, doe je dat in of na de hypnose ook niet. Jouw onderbewustzijn regelt alles op de voor jou zo goed mogelijke manier.  


Kun je alles verbeteren met hypnose? 

Hypnose is een middel om snel en effectief  problemen op te lossen, maar het is geen wondermiddel. Belangrijk is jouw wens om ongewenst gedrag te veranderen en jouw vermogen om je open te stellen voor de suggesties die je tijdens de hypnose krijgt.  


Wat is het verschil tussen meditatie en hypnose?

Zowel meditatie als hypnose zijn erop gericht het rationele denken even tot stilstand te brengen en helemaal in het hier en nu te zijn. Dat geeft een diepe rust en ontspanning, met alle positieve gevolgen vandien. Waar je met meditatie veel oefening en discipline nodig hebt om in die diepe trance te komen, gebeurt dit met hypnose veel sneller en makkelijker. Hypnose heeft direct effect door je stresslevels te verlagen, je brein te masseren en je je fijner in jezelf te laten voelen. Meditatie krijgt veel meer lading door hypnose en in hypnose kun je een stukje veranderwerk toepassen. 


Kan iedereen gehypnotiseerd worden?

Iedereen die zich kan concentreren en focussen kan hypnose ervaren, maar de ontvankelijkheid verschilt per persoon. Je kunt je ontvankelijkheid hier testen: https://www.selfhypnosis.com/suggestibility-tests/ 


Hoe weet ik of hypnose voor mij geschikt is? 

Voel je nieuwsgierigheid of een Ja? Volg dat gevoel! Twijfel je nog? Doe zelf wat verder onderzoek op deze website, of naar hypnose op internet en ondervind of je enthousiasme groeit. 


Is deze hynose hetzelfde als een 1-op-1 sessie met jou ?    

 Nee, de intense verbinding en magie van een 1-op-1 sessie zijn anders dan in je eigen gezelschap luisteren naar een hypnose audio. Tijdens een sessie reageer ik spontaan en direct op wat zich hier en nu voordoet, zodat je geraakt wordt op de manier die op dat moment nodig is. De hypnose audio is wel een mooie aanvulling en tool om jouw transformatie te bekrachtigen, zeker wanneer je het met andere inspiraties, 1-op-1 begeleiding en/of de T-learning combineert.


Wat is jouw achtergrond in hypnose?

Hypnose is een prachtige manier van verbinden die ik als vanzelf in mijn sessies ben gaan toepassen. Dat werkte zo krachtig, dat ik er gefascineerd door raakte en ontdekte dat het hypnose was. Ik ben me er verder in gaan verdiepen en heb in december 2022 de Hypnose Certificatie Training gevolgd bij het UNLP in Amsterdam. 

Duik diep in jezelf

Hypnotiseer mij

Medische disclaimer

Tijdens het beluisteren van deze hypnose kan er van alles aangeraakt worden en loskomen. Je blijft te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen proces en wat de sessie mogelijk teweeg brengt.  Ik fungeer als inspirator en intimiteitscoach, maar ben geen therapeut en bied dus geen professionele hulp. Het aangaan van een sessie met mij, het beluisteren van een door mij gemaakte hypnose en het volgen van een door mij gemaakte e-learning is fun, opwindend, ontspannend en verrijkend, maar kan als een sprong in het diepe zijn en is altijd geheel op eigen risico. In het geval van medische aandoeningen en/of (psychische) klachten raad ik je altijd aan om naar een medisch specialist te gaan!