Holistische Tool Kits

Ondersteun jezelf met geurfrequenties

   Zinneprikkelend

Geurfrequenties zijn niet alleen goed voor lichaam en geest, maar ook een ware geursensatie en prikkeling van de zintuigen. Ieder moment van de dag te gebruiken, bijvoorbeeld door te sprayen of  rollen. 

   Ondersteunend

Iedere etherische olie of geurfrequentie bestaat uit een specifieke (100% natuurlijke) samenstelling, waarmee je bepaalde lichamelijke en/of geestelijke ongemakken kunt verlichten en eventuele disbalans aanvult.  

         Holistisch

Alles in en buiten jou is verbonden. Jij bent meer dan de som der (onder)delen ;-) Vanuit een holistische benadering zijn verstoringen en disbalans beter aan te pakken en te verlichten. Zodat je kunt werken aan heelwording. 

     Energetische ondersteuning

Een beetje vreemd, maar wel lekker. Dat is waarschijnlijk hoe je mij kent, of waardoor je op deze plek beland bent. Maar het kan altijd nog een stapje verder en vollediger ;-) Kun jij wel wat ondersteuning in je proces gebruiken en heb je behoefte aan een complete aanpak waarin lichaam, geest, hart én ziel worden meegenomen en verbonden? Dan zijn essentiële oliën / geurfrequenties een prachtige aanvulling en waar geurcadeau aan jezelf 💝  


Ik kom tijdens mijn sessies veel mensen tegen die op zoek zijn naar iets, wat uiteindelijk altijd te maken heeft met zelfacceptatie, liefde, (ont)spanning, herstel van disbalans (in lijf en leven) en dus met heling. Geurfrequenties zijn een vorm van aromatherapie, die hiervoor een super mooie aanvulling kunnen zijn. Ze verhogen namelijk jouw frequentie en werken op energetisch niveau. Eigenlijk net zoals hypnose een sleutel naar je onderbewuste is; zo doen geurfrequenties energetisch iets met je. Dat kan op verschillende - vaak subtiele manieren -voelbaar worden en je net dat beetje meer geven wat je nodig hebt. 


Zelf gebruik ik al lange tijd essentiele oliën, die ik op allerlei manieren toepas (als olie, geurspray en remedie). Ik ben erg enthousiast over de krachtige werking van de producten van de De Groene Linde en bied deze als samengestelde holistic toolkits aan. Want door deze producten gericht en op specifieke thema's in te zetten, ondersteun je jezelf en worden verbetering, transformatie en heling bespoedigd. Zo'n toolkit is los beschikbaar, of komt inclusief bij de e-learning Gold. Iedere e-learning Gold heeft weer een unieke toolkit, met specifiek op het thema afgestemde geurfrequenties. 

Holisitic & happy 

op je heels

Door als 'man' alleen andere kleren en heels aan te trekken, ben je nog geen vrouw. Het gaat om het gevoel waarmee je de dingen doet, waarbij de details alles nog intenser maken. Net zoals kleding een streling voor het oog kan zijn en panty's in glad geschoren benen een gevoelssensatie geven, zo doet geur direct iets met je gemoed en creëert het een bepaalde sfeer. Geur activeert de hersenen meer dan de andere zintuigen en triggert herinneringen. 


Het mooie aan geurfrequenties is dat ze je niet alleen in een andere staat of gemoedstoestand kunnen brengen, maar ook op energetisch niveau doorwerken, waardoor je je lekkerder in je vel voelt. Super ondersteunend dus bij transformatieprocessen! 


Wat zijn geurfrequenties precies? Deze bestaan uit 100% natuurzuivere etherische olie en zijn dus een natuurproduct. Door het gebruik van essentiële olie in de vorm van aromatherapie kan je de kwaliteit van de lucht in je huis, werkkamer of andere ruimtes sterk verbeteren en dat doet iets met jou (en je omgeving). De remedies kun je innemen en op je huid druppelen. Etherische oliën kunnen lichamelijke en/of geestelijke ongemakken verlichten, hebben een holistische werking op energetische aspecten en vullen de eventuele disbalans in je systeem aan.

Voel je positief ondersteund 💝

Hoe kunnen geurfrequenties voor jou werken?

 • Door de zachte aanraking & energetic touch voel je je lekkerder in je vel.
 • Op specifieke thema's ondersteuning geven.
 • Verlichtend werken bij ongemakken.  
 • Je laten genieten van instant Selfcare.  
 • Je dieper laten afdalen in jezelf en een gevoel van verbinding geven. 
 • Je sensitiever maken (voor wat je nodig hebt).  
 • Rust en ontspanning in je hoofd en lijf brengen.
 • Je in het hier en nu brengen, waardoor je aanweziger bent.  
 • Een positieve energie creëren die doorwerkt in het contact met anderen.  
 • De levenskracht van de oliën geeft een boost aan je systeem. 
 • Herstellen van disbalans in je lijf en leven. 
 • Spontane inzichten teweeg brengen.
 • Heel veel zacht- en fijnheid geven. 
 • Net dat beetje extra bieden.  
€ 102,20-
€ 95,-

TGirl Tool Kit 

Wat vind je in deze speciaal voor TGirls samengestelde Tool Kit?


🌸 Power Woman roll on t.w.v. € 12,95

Hormoonbalans, stevig in je schoenen staan, ondersteuning in het Vrouw zijn.


🌸 Me-I am roll on t.w.v. € 12,95

Vrijheid, jezelf zijn, verbinding  en jouw plek in het grotere geheel innemen.   


🌸 Rosslyn spray t.w.v. € 16,95   

Gronding, activiteit, focus, in beweging komen, ervoor gaan.


🌸 Altai spray t.w.v. € 16,95

Diepe ontspanning, stilte, loslaten van drukte en angst in je lijf, wedergeboorte.


🌸 Eigenliefde Remedie t.w.v. 16,95

Eigenliefde en geliefd zijn, onvoorwaardelijkheid naar jezelf en je omgeving toe.


🌸 Tijgeroog hanger t.w.v. € 5,50

Beschermt tegen negatieve invloeden, geeft inzicht, kracht, moed en vertrouwen.


🌸  Good Vibes Only: Gouden Driehoek stenen + spray t.w.v. € 19,95

Amethist, bergkristal, rozenkwarts + spray voor rust, balans en ontspanning.


In de TGirl Tool Kit vind je een beschrijving van de producten. Je kunt ook op de website van De Groene Linde kijken voor meer info: https://degroenelinde.nl


De prijs is inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Medische disclaimer


De informatie op deze pagina en website is niet bedoeld als vervanging van diensten, zorg en/of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties. De informatie is ook niet bedoeld als hulpmiddel bij het stellen van een (zelf-)diagnose. Deze pagina biedt enkel algemene informatie, waaraan geen diagnostische of therapeutische waarde gehecht kan worden voor de eigen medische situatie of die van anderen. De informatie op deze pagina is alleen bedoeld als ondersteuning. Ik fungeer als inspirator en intimiteitscoach, maar ben geen therapeut en bied dus geen professionele hulp. In het geval van medische aandoeningen of klachten raad ik je altijd aan om naar een medisch specialist te gaan!