eBooks

lees & ontwikkel

jezelf

Zelfontplooiing

Ontdek de betoverende pagina's van de LunatiKa eBooks, die niet alleen kennis en inspiratie bieden, maar ook de vonk van verbeelding aanwakkert ✨ Alle LunatiKa eBooks zijn gericht op persoonlijk groei, bewustwording, zelfontwikkeling en het verbreden van jouw horizon!

Handleiding

De LunatiKa eBooks zijn handige samenvattingen en handleidingen over onderwerpen op het gebied van intimiteit, seksualiteit, liefde, relaties, identiteit, Femdom, bdsm, persoonlijke ontwikkeling en levenskunst. Krachtig en compact, om jou snel eigen te maken in de materie en je heel concreeten praktisch op weg te helpen. 

Inspiratie

Inspiratie is voeding voor de ziel. Laat jezelf leiden door de kracht van inspiratie, want ware transformatie begint van binnenuit. En  zoals ze zeggen: een investering in kennis betaalt de beste rente. Deze digitale schatten zijn er voor jou, als inspiratie en begeleiding op jouw pad naar verrijking en verlichting.

              Lekker lezen

Na jaren lang steeds weer tegen dezelfde thema's aan te lopen en overeenkomstige ontwikkelingen te zien bij mijn cliënten, besloot ik dat het tijd was om deze ervaringen en inzichten te bundelen. Als alternatief voor de lange wachttijden voor mijn chatroom en zodat ik niet telkens weer 1-op-1  hetzelfde hoef te herhalen 😉 Tijd is immers kostbaar in een steeds complexere moderne wereld, waarin we iedere dag weer met enorme hoeveelheden informatie overladen worden. Met mijn eBooks wil ik een (oké hét 😇) verschil maken en die wereld een stukje overzichtelijker maken. Niet alleen door jou doelgerichte informatie te geven, maar ook door door het met je delen van mijn persoonlijke ervaring en visie. Waarmee ik ook jou wil inspireren en stimuleren om je eigen pad te gaan bewandelen en jouw unieke stijl te ontdekken en ontwikkelen. 

eBooks


Beschikbare eBooks

Overwin cyberseksverslaving

en own je echte mannelijkheid

€ 49,-
€ 27,-

Beschikbaar!

Haal de sleur uit je relatie en je leven

en ervaar passie en intimiteit

Add Your Stars
€ 49,-
€ 27,-
Lancering eind 2023

Voel je vrij

in je vrouw zijn

Gids voor TGirls, trav/CD, femboys, queers

Add Your Stars
€ 49,-
€ 27,-
Lancering voorjaar 2024

Je ontvangt niet zomaar iets... 

Prachtig vormgegeven

Ik maak mijn eBooks in een speciaal programma waar de meest fantastische digitale producten mee te creëren zijn, zodat jij een digitaal boek in handen krijgt dat minstens zo lekker als een echt boek leest. De eBooks zijn mooi vormgegeven met veel professioneel beeldmateriaal dat een ware toevoeging op en bekrachtiging van de bijbehorende teksten is.

Professioneel en persoonlijk

Zowel op het gebied van tekst als beeld heb ik veel ervaring. Je mag dus een zo goed als foutloos eBook verwachten dat lekker leest en voorzien is van veel persoonlijke noten uit mijn online praktijk. Zodat jouw aandacht nog beter blijft waar het nodig is en je stappen kunt maken met jezelf ontwikkelen in de gewenste richting 👣

Authentiek en doorvoeld

Natuurlijk maak ik gebruik van AI, als handige manier om te researchen en achtergrondinfo te verzamelen. Maar ik schrijf de eBooks vooral vanuit bevlogenheid en mijn eigen unieke visie en schrijfkunst. En dat voel je tussen de regels door. Ik geloof namelijk in de kracht van persoonlijk contact, authenticiteit en hartsverbinding. Net zoals je altijd het verschil proeft tussen Limburgse vlaai van de bakker, of uit de supermarkt!  

Disclaimer

De door mij geschreven en aangeboden eBooks fungeren als inspiratie en handvat voor jouw persoonlijke groei. Tijdens het lezen en het uitvoeren van de opdrachten kan er van alles aangeraakt worden in jezelf en loskomen. Je blijft te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen proces en wat het eBook mogelijk teweeg brengt. Ik fungeer als inspirator en intimiteitscoach, maar ben geen therapeut en bied dus geen professionele hulp. Het lezen van een door mij geschreven eBook is veelal inspirerend en verdiepend, maar kan ook als een sprong in het diepe zijn en is altijd geheel op eigen risico. In het geval van medische aandoeningen en/of (psychische) klachten raad ik je altijd aan om naar een medisch specialist te gaan!