E-learning transgenders t-girls

ebook Vrij & verleidelijk Vrouw zijn 

Gids voor TGirls, trav/trans, femboys, queers

Transformatie 

Verandering van binnenuit zorgt ook voor uiterlijke transformatie. Daarom werken we aan en vanuit de basis; acceptatie, zelfvertrouwen en heling van wat gekwetst of gebroken is. Zodat je weer verliefd wordt; op jezelf en het leven. Het mooiste wezen in dit universum ben jij, in al je veelzijdigheid en verschijningsvormen.  

Vrijheid

In dit eBook gaan we voorbij alle hokjes, zodat je heerlijk kunt landen in je eigen ruimtelijkheid. Waar je je vrij voelt om te genieten en op ontdekkingsreis te gaan in de buitenwereld. Er zijn geen beperkingen, behalve de gevangenis van je eigen mind. Jouw lichaam kent jouw eigen waarheid. So feel and own it ❣️

Creatiekracht

We gaan diep, naar jouw vrouwelijke kern, zodat je vanuit je krachtbron gaat stralen en schitteren. Om vanuit vrouwelijke scheppingskracht, creativiteit en passie onbegrensd te creëren en je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Feminine magic in your own special & unique way. 

Vrij & verleidelijk Vrouw zijn ⚧

Ik kom in mijn online sessies veel mannen tegen die op één of andere manier worden aangetrokken tot feminisatie. Die het soms leuk vinden om vrouwenkleren aan te doen en zich op te maken, of  een sterk vrouwelijke kant hebben en deze meer de ruimte willen geven. Vaak gebeurt dit in het geheim en weet niemand in hun dagelijkse leven er vanaf. Dat kan een fijne spanning geven, maar vaak zorgt het ook voor frustratie en gemis. 


Het lijkt misschien of/of, terwijl het echt en/en kan zijn. Hoe minder verdeeld het binnen in jou is, hoe harmonieuzer en meer enlightened het buiten je is (karma is such a Bitch 🥰). En ja, soms vallen er mensen weg, maar als dat de mensen zijn die jou niet accepteren zoals je bent, dan gun je jezelf toch liever iets anders en meer? Zoals fijne gelijkgestemden die jou niet alleen accepteren zoals je bent, maar je op handen dragen en het een eer vinden om in jouw leven te zijn 💕    


Dit unieke eBook voor TGirls geeft inspiratie voor ware transformatie. Dat verandert niet alleen jouw leven grondig en glorieus, maar laat ook een helder en aantrekkelijk licht in jouw buitenwereld schijnen. Je kunt echt zijn wie je bent en ik gids je met liefde en passie door dit uitdagende proces 💖 Zodat je vanuit verbinding kunt groeien, de positieve energie voelt die dat genereert en merkt hoeveel gave andere nieuwe dingen daaruit ontstaan 🦋 Jij bent de schepper van je eigen leven en door je bewust te worden van deze kracht, kun je die doelgerichter gaan inzetten en voor je laten werken ~

 

Amy

LunatiKa kent geen taboes, is openminded & veelzijdig.

LunatiKa leerde ik kennen aan het prille begin van mijn TGirl ontwikkeling. Nu beweeg ik mij te midden van anderen en voel ik mij vrij en krachtig in mijn vrouwelijkheid. LunatiKa heeft mij laten zien hoe mooi en sexy ik ben. Zij richt zich op mijn gevoel en behoeften en weet met haar woorden en verschijning drempels weg te nemen en mijn vertrouwen te laten groeien. Hierdoor is het voor mij makkelijker geweest om telkens zelf een volgende stap in mijn ontwikkeling als TGirl te nemen. LunatiKa kent geen taboes, is openminded en veelzijdig. Zij heeft het vermogen om mij seksualiteit te laten ervaren als een diepere dimensie verbonden met de concrete werkelijkheid.

Voorbij het taboe 

In een maatschappij die nog steeds heel mannelijk georiënteerd is, is het niet gek dat veel mensen zich voelen aangetrokken tot feminisatie. Natuurlijk vanuit een heel wezenlijke behoefte en wie ze zijn, maar ook als manier om te dealen met het taboe op (vrouwelijke) seksualiteit en bepaalde verlangens en fantasieën. Je vrij voelen in je vrouwelijkheid (of meer vrouwelijke kant) en van je eigen lichaam en seksualiteit genieten, worden vaak overschaduwd door schaamte en schuld.  

Het taboe is groot en maakt vrouwen tot hoeren, terwijl het juist vaak mannen zijn die de hele dag met seks bezig zijn. We leven in een soort omgekeerde wereld, waarin veel mannen verslaafd zijn aan porno (dit probleem is veel groter dan we denken) en vrouwen leeglopen door zichzelf continu weg te geven en aan te passen. Ik zie de gevolgen van deze gapende wond van onderdrukking van het 'vrouwelijke' al jarenlang in mijn praktijk en vind dat het hoogste tijd is voor verandering! En laten we dat harde onderscheid tussen M/V (en nog zoveel meer) dan ook meteen verzachten en verruimen...      

In dit eBook zul je aangemoedigd worden om je diepgewortelde angst voor The Divine Feminine en alles wat anders is doorbreken (of in ieder geval: je  licht erop te laten schijnen) ☀️ Zodat jij jezelf kunt bevrijden en niet alleen ervaart hoe normaal je bent in je uitzonderlijkheid, maar er intens van geniet! 

Alles wat je aandacht geeft groeit (& bloeit)... 

hoe gaaf (en handig) is dat 🤩  

Dit ga je ontvangen:

 • Meer zelfinzicht, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfliefde 💖  
 • Krachtige tools om je leven in eigen hand te nemen. 
 • Voelbare verbinding met je vrouwelijke scheppingskracht en creativiteit. 
 • Inspiratie om je dromen om te zetten in werkelijkheid.
 • Bevrijding uit de gevangenis van je mind.
 • Tips & trics voor innerlijke én uiterlijke transformatie.
 • Verdere ontmanning in het nieuwe feminisatieprogramma.
 • Je heerlijk, vrij en zonder schaamte voelen in je seksualiteit. 
 • Een uniek TGirl traject, zoals nergens anders te vinden is!  
 • Een bemoedigende high heel onder je sexy booty 👠🤭
 • Een diepe reis en thuiskomen in jezelf 👸🏽
€ 59,-
€ 27,-

Klaar om jezelf te bevrijden? 

Gun jezelf dit prachtige cadeau... 

Een reis naar het trots leven en delen van jouw divine feminine Beauty. 


In dit unieke eBook voor beginnende TGirls en zij die verder in hun proces zijn ga je connecten met de prachtige vrouw in jou, zodat Zij in al haar beauty en sexiness kan gaan stralen en schitteren. Verbonden met je diepste krachtbron, zodat je je volkomen vrij en veilig in jezelf en met je omgeving voelt. 


Je bent het zo waard ❣️

Maar alleen jij kunt de fantasie tot werkelijkheid maken... 


Het eBook is  tijdelijk afgeprijsd van € 59,- voor € 27- 💝