EBook Overwin cyberseksverslaving - en own je echte mannelijkheid
04 september 2023 

EBook Overwin cyberseksverslaving - en own je echte mannelijkheid

Je kent het vast wel... je raakt afgeleid of verveeld en gaat eventjes online om wat filmpjes of webcams te bekijken... en voor je het weet ben al scrollend ineens een uur verder 😵 Je hebt niet gevonden wat je zocht, maar de eeuwige jacht naar vervulling gaat gewoon door, waarbij klaarkomen niet eens het verschil maakt...

Zou jij je energie niet liever anders willen besteden, op een manier die wel echt iets oplevert en je goed doet? En waardoor je een fijn gevoel over jezelf krijgt en je weer verbonden voelt met de wereld om je heen? Zodat het grote tekort verandert in onvoorstelbare overvloed?   

In het eBook Overwin cyberseksverslaving - en own je echte mannelijkheid ga je ontdekken of je een liefhebber bent, of misschien toch wel bepaalde signalen van verslaving bij jezelf begint te herkennen. Want door te erkennen dat je een probleem hebt, ben je al een heel eind op weg. 

Toch is dit slechts het begin van jouw reis naar verandering en herstel en zijn er nog heel wat stappen nodig om je leven positief en blijvend te veranderen. Ik weet vanuit eigen ervaring met de mannen in mijn praktijk hoe moeilijk het is om een cyberseksverslaving te overwinnen en ook dat het bijna onmogelijk is om dit alleen te doen. Door middel van dit eBook kun je een begin maken met het doorbreken van je oude dwangmatige gedrag, waardoor je het roer steeds meer in eigen hand gaat nemen. 

Je zult ook een helder beeld krijgen van de wortels van het probleem van (cyber)seksverslaving, waardoor je het doelgericht kunt aanpakken en uiteindelijk jouw verslaving aan cyberseks kunt gaan overwinnen. En geloof mij... daardoor ga je onvoorstelbaar veel energie overhouden voor de echt leuke dingen die het leven zo bijzonder en waardevol maken 🥰  

~

In de loop van het eBook duiken we steeds verder de diepte in. Zo komt aan de orde of jij als man kwetsbaar durft te zijn en je emoties kan tonen. Of vind je dat een zwaktebod en hou je jezelf liever sterk?

Wanneer je verslaafd bent aan (cyber)seks, onderdruk je je emoties en dus datgene wat je voelt. Je verslaving is een manier geworden om te ontsnappen aan ongemakkelijke of pijnlijke gevoelens, vaak zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Door je bewust te worden van het feit dat je met je verslaving je emoties onderdrukt, kun je gaan ontdekken wat voor emoties dit zijn. En waar die emoties je op wijzen.


Emoties maken je menselijk en zijn de sleutel naar vervulling en geluk 🖤 Voor jou als man zijn ze essentieel in het ontwikkelen van je authentieke mannenkracht en inspirerend leiderschap. Ze zijn het grote geheim dat het meest onderdrukt is in mannen en dus de ingang naar jouw bevrijding. 

Jij kunt alles aan, dus ook je emoties 🤴    

~

En wist je dat (cyber)seksverslaving geen verslaving aan seks is, maar meestal voortkomt uit een laag gevoel van eigenwaarde en zelfwaardering?

Dat zit zo...

Wanneer je een laag gevoel van eigenwaarde hebt, heb je vaak meer behoefte aan externe bevestiging en goedkeuring. Cyberseks biedt een gemakkelijke manier om je tijdelijk gewaardeerd en aantrekkelijk te voelen, vooral als hete meiden online positieve aandacht schenken aan jouw seksuele gedrag. En ook al levert het nooit de vervulling op waar je naar op zoek bent, toch kun je het niet laten en neem je iedere keer weer genoegen met die tijdelijke en kortstondige momenten van bevrediging. Om het nog maar niet te hebben over de steeds grotere kater die daarna weer wacht.  

Je weet inmiddels dat het tegen beter in is... en gunt jezelf ook eigenlijk wel iets beters...

Dit eBook helpt jou hiermee op weg en beschrijft hoe jij je gevoel van eigenwaarde kunt versterken. Zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en gaat thuiskomen in wie je bent. Waardoor je niet alleen jezelf weer recht in de spiegel kunt aankijken, maar ook onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor anderen 😍

Het is alleen maar logisch dat je meer kunt geven aan anderen, als je jezelf waardeert. Een sterk gevoel van eigenwaarde draagt dus ook bij aan algemeen welzijn en geluk. Mannen die zichzelf waarderen, hebben over het algemeen een positievere kijk op het leven en zijn beter in staat om te genieten van de kleine dingen. Kortom: het boosten van je gevoel van eigenwaarde is van onschatbare waarde en heeft een positieve invloed op alle aspecten van je leven. Het is een investering in jezelf die op lange termijn enorme voordelen oplevert. 

~

Wanneer je niet meer onderdrukt, ga je het vanzelf voelen... het ongrijpbare vuur dat in jouw hart brandt en de drijvende kracht is achter het streven naar betekenis in het leven 🔥 Bezieling is de vonk die je aanmoedigt om dieper te graven, te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je roeping is in deze wereld. In de zoektocht naar bezieling kom je jezelf tegen en dat kan een krachtig middel zijn om je ware mannelijkheid te ontdekken.

Echte mannelijkheid gaat verder dan stereotypen en oppervlakkige verwachtingen. Het draait niet om spierballen, stilzwijgen of dominantie, maar om integriteit, kracht en mededogen. Vanuit bezieling kun jij deze diepere aspecten van jezelf te verkennen en een krachtig alternatief ontwikkelen voor de negatieve spiraal die je steeds verder in het zwarte cybergat zuigt.  

In
 dit eBook ga je ontdekken hoe bezieling verbonden is met dienstbaarheid en actie. En hoe jij je visie in daden kunt omzetten en vanuit bezieling je ware mannelijkheid en plek in deze wereld kunt gaan ontdekken. Zodat je sterk wordt... niet alleen in je lichaam, maar ook in je geest en ziel 💫💪💫

Dus waar wacht je nog op?

Zet 'm op en blijf lezen & werken aan jezelf!

Liefs,
❥LunatiKa❣
💫


Over de schrijver
Reactie plaatsen