De Paradijsvogel
Een jointje draaien en 'dichtplakken' met voorvocht 😆 En zo is Robin in alles een aangename verrassing, niet in de laatste plaats door zijn opvallende en unieke verschijning 😍 62 jaar aan indrukwekkende levenswijsheid... persoonlijk en zakelijk een begrip in bdsmland en zo nu en dan komt hij mijn chatroom binnen voor de uitwisseling van wat wijze woorden en exquisite energy. Zo ook vandaag en wat een heerlijk gesprek. Ik ben geïnspireerd en hoop dat hij de weg naar P&T kan vinden (digitaal is niet echt zijn ding).  

Robin is de eerste man die ik in deze wereld ben tegengekomen die zijn ogen opmaakt, prachtige blauw gelakte nagels heeft, mooie sieraden draagt en in zeer stijlvolle op maat gemaakte fetish outfits onder zijn gewone kleding de straat op gaat. Ook zie je hem in de zomer wel in een bermuda  met plateau sandalen eronder. Maar hij zet geen pruik op en probeert niet om eruit te zien als een vrouw. Dit en zijn excentrieke karakter, maakt hem in mijn ogen uniek (en doet me ergens denken aan David Bowie) 🤴   

Hij is een groot fan van fetish party's en dan vooral de feestjes van vroeger waar volgens hem een fantastische sfeer was door het gemêleerde gezelschap van studenten, paradijsvogels, mafketels en kunstenaars. Nu zijn ook de Henk & Ingrids er te vinden en toen hij eens in gesprek raakte met zo'n Ingrid, kon zij niet geloven dat hij geen homo was. Hij zei tegen haar: "ga maar met me mee, dan zul je zien dat ik een stijve van je krijg". 

Hij zegt zelf een goeie slet, maar slechte slaaf te zijn. De zeer aanwezige blauwe nagels heeft hij nu anderhalf jaar en symboliseren zijn coming out 🦋 Hij verklapt me de titel van de autobiografie die hij ooit wil schrijven, die me zowel prachtig als tragisch in de oren klinkt. En hij vertelt over een  zeldzaam mooi intiem moment dat hij laatst deelde met een vriendin. Zij zei dat terugvallen in seks, drugs & rock & roll voor hem een manier is van omgaan met verlies. Als ze ziet dat het al zover is, zegt ze hem ervan te genieten. 

Dat op de meeste feestjes alleen stellen welkom zijn, is voor hem geen probleem. Hij zegt gewoon een geile slet én lekkere vent te zijn en komt altijd binnen. Om er vervolgens alleen te zijn, tussen de stellen. Wanneer ik het over het gemak van de digitale ontmoetingsplekken heb, zegt hij dat hij liever de  stad ingaat en daar op een vrouw afstapt. En dan zoiets zegt als: "Wij zouden een heel mooi stel samen kunnen vormen. Als wij een restaurant binnenstappen, zou iedereen spontaan stil vallen. Wil je het proberen?". Ik weet dat het hem zou lukken, want welke vrouw zou het niet fantastisch origineel vinden om op deze manier door een charismatische levenskunstenaar te worden gezien, herkend en verleid? Ooit kwam het een keer bijna zover met mij, bij Hotel Des Indes ;-) 

De functie van zijn Paradijsvogelschap? Laten zien dat je altijd jezelf kunt zijn als je dat wilt 🦚 

Over de schrijver
Reactie plaatsen