Cuckolding als weg of vlucht?
13 januari 2022 

Cuckolding als weg of vlucht?

Gisteren werd er een nieuw record verbroken; zes uur cammen met één en dezelfde klant, via een chatsite. Het moet hem iets van € 300,- gekost hebben, wat niet veel is als je een kosten-baten analyse maakt of kijkt naar wat een tastbare dame van plezier kost. Je vraagt je misschien af wat er tijdens zo'n zes uur durende sessie gebeurt en hoe het mogelijk is om zolang de spanning erin te houden. Ik zal eerlijk zijn: het had nog langer kunnen duren, als ik geen andere verplichtingen had gehad en daardoor niet de chat hoefde te beëindigen 😇 

Ik heb L. een jaar of vier geleden een paar keer eerder aan de lijn gehad en zijn eerste vraag was of ik nog steeds in dezelfde straat bij hem om de hoek woonde. Dat ik inmiddels naar Limburg verhuisd ben, had hij niet verwacht. Toch bleek het leven bij hem ook niet helemaal stilgestaan te hebben. Hij was nog steeds maagd (en dertiger), maar had wel een aantal ervaringen gehad die hem bevestigd hadden in zijn gevoel van onderdanigheid naar vrouwen toe. Hij was sinds kort in contact met een online Domina, waar hij binnen een maand tijd een hechte band mee ontwikkeld had. Hij betaalde alleen voor de erotische content die zij toestuurde en verder chatte hij gratis met haar, zo ook de hele oudejaarsavond/nacht. Het klonk veelbelovend en ik was blij dat hij eindelijk zijn bestemming wat betreft 'de liefde' gevonden leek te hebben. 

Onderdanig of onervaren?

Ik vertelde hem dat ik zelf van mening ben dat mannen die nog maagd zijn eerst een normale relatie moeten ervaren, zodat ze weten wat het is om zich op diep niveau met een ander te verbinden. Anders is het verlangen om onderdanig te zijn - en de controle uit handen te geven en de ander alles te laten bepalen - niet meer dan een vlucht om de eigen onzekerheid en angst niet te hoeven aangaan. Zonder inwijding is het onmogelijk om echt te ervaren. 

Een Power Vrouw kan bovendien niet veel met een jongetje dat niets te bieden heeft en daar ook nog eens de makkelijke weg in zoekt. Onderdanigheid, goed luisteren en dienstbaarheid zijn vanzelfsprekend en niets bijzonders of verrassends. Het gaat er juist om dat je als onderdanige man jouw Godin op handen draagt en alles in huis hebt om haar het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Dat bekent dat je haar niet alleen uit handen neemt wat zij wil, maar nog zo ontzettend veel meer. Dat je geen deurmat bent, maar wel je plaats weet. Dat je ervoor zorgt dat ze iedere dag weer een glimlach heeft, simpelweg vanwege de reden van jouw bestaan. Mannen die na hun dertigste nog maagd zijn, hebben veelal onverwerkte onzekerheden en trauma's en zijn dus niet klaar voor een dergelijke relatie. 

L. had zich nog nooit op de cam laten zien, maar ook dat was nu anders. Voor me verscheen een niet onaantrekkelijke man, die zich schaamde voor zijn haar en een hoody droeg. Hij had sinds de dag ervoor niet geslapen en inmiddels behoorlijk wat alcohol tot zich genomen, maar kwam helder en normaal over. Hij zei dat hij zonder alcohol niet met vrouwen kon praten en totaal blokkeerde, en het dus niet mogelijk was om in de trein of ergens out there iemand tegen het lijf te lopen. Hij vertelde hoe hij als al onzekere jongen van 12 naar Nederland verhuisde en hier in een totaal vreemde omgeving alles opnieuw moest leren, inclusief de taal. Dat versterkte zijn onzekerheid. Ik vroeg of hij zijn baan als internetnerd nog steeds had en hij was verbaasd dat ik me dit nog herinnerde. Toen hij tijdens een presentatie eens een volle zaal ingeroepen werd om de beamer/computerapparatuur weer aan de praat te krijgen, kreeg hij voor de grap een staande ovatie van het publiek. Hij vond het afschuwelijk en kon wel door de grond zakken. 

Cuckold by heart or verdict? 

Deze onzekerheid leek zich in zijn relaties te vertalen als een telkens weer terugkerende cuckold dynamiek. Zo had hij eens een vriendinnetje met wie hij nog niet tot de daad gekomen was, maar die vreemdging en een trio had met zijn beste vriend en diens vriendin. Van de vier betrokkenen (waarvan twee heel dichtbij hem stonden), was hij dus de uitgeslotene. Zijn meest recente ervaring was met een meisje dat hij online ontmoet had. Hij had voor de gelegenheid een vakantiehuisje gehuurd, waar ze intiem waren. Ze trok hem af op de bank en uiteindelijk belandden ze op bed. Daar gebeurde echter niets en het kwam niet tot een intieme versmelting. Op het moment dat ik dit woord uitsprak, zei L. dat dit precies is waar hij zo naar verlangt: versmelting, knuffelen en gewoon iemand om lief te hebben en door geliefd te worden. Maar omdat de ervaring inmiddels geleerd had dat dit er niet voor hem in zit, begaf hij zich nu op dit nieuwe pad van de online Meesteres en cuckolding. En daar werd hij extreem opgewonden van. Hij dacht er zelfs over zich te laten steriliseren, omdat deze Meesteres vond dat hij geen nageslacht waardig was. 

Ik raadde hem aan om eerst het contact met haar maar eens verder te onderzoeken en te kijken of dit echt het soort relatie is waar hij naar verlangt en gelukkig van blijft. En dat na een paar jaar van vast en vertrouwd contact, hij die sterilisatie zou kunnen overwegen. Zoals dat ook in vanilla relaties gebeurt, maar om andere redenen. De fantasie kan heel opwindend en richtinggevend zijn, maar om in te grijpen in een gezond lichaam vanwege een seksuele geaardheid moet je daar wel heel zeker van zijn.

Girl Friend Experience

Toch bleef ik bij L. ook een ander verlangen voelen, namelijk dat naar een leuke vriendin en een intieme relatie. Hij gaf toe dat hij dat ergens ook voelde, maar dat zijn laatste ervaring die deur had dichtgedaan. Er was op dat moment ook geen opwinding geweest, maar teleurstelling en pijn. De vrouw in kwestie had een paar dagen later een andere man ontmoet, waardoor alles nog weer eens extra bevestigd werd. Het viel me op dat hij ook in de chat als seksuele man afwezig was. En dat ons gesprek meer een GFE (Girl Friend Experience) was, dan een sessie waarin ik hem aan me onderwierp. Dat laatste was niet nodig, want hij liet zich letterlijk en figuurlijk aan me liet zien en intrigeerde me met zijn verhaal (a job well done). Hij was nieuwsgierig, benieuwd naar mijn mening en stelde allerlei vragen. Er hoefde niets meer afgebroken te worden, dat was al genoeg gebeurd...  

De vraag die hem het meest bezighield was of cuckolding voor hem de weg was. Ik zei dat de ervaring met zijn Meesteres niet voor niets op zijn pad gekomen was en dat hij het zeker verder moest aangaan en ontdekken. Net zoals hij nu niet toevallig met mij op reis en in proces was. Hij hoefde het andere verlangen niet uit te sluiten, ook al was hij daarin al zo vaak teleurgesteld en afgewezen. Iets hield hem tegen en blokkeerde en misschien was het tijd om dat onder ogen te zien, te omarmen en doorbreken. Ik hielp hem daarbij, als Meesteres en nog zoveel meer. Door waar te nemen hoe dezelfde dynamiek door onze chat verweven was... in al die uren had ik helemaal niets van mezelf aan hem had laten zien. Hij had me een paar linkjes gestuurd van twerking video's, waarbij schaars geklede dames een coole choreografie dansen en verleidelijk met hun billen schudden. Hij vroeg of hij met zichzelf mocht spelen, terwijl hij op het ene scherm met mij in de chat was en op het andere scherm de dansende dames zag. 

Twerking it

Ik gaf hem toestemming en zag hoe hij zo nu en dan opgewonden werd. Nadat de twerkingvideo's afgelopen waren, draaide hij een shaggie en schonk hij nog een Jägermeister in. Ineens voelde ik de behoefte om hem te knuffelen en ook de noodzaak om iets te doorbreken en veranderen; ik ging staan, liet zien wat ik aan had en trok mijn legging heel hoog op, tot onder mijn borsten. Hij kon daaronder goed mijn slipje zien en mijn buik, die een magische impact op hem had (hij had iets met strakke buikjes, zoals ook de dames uit de video hadden). Ik genoot ervan, omdat ik hiermee de energie een andere, voor hem onverwachte richting gaf. Ik liet hem ervaren hoe het was om opgewonden te raken van een vrouw die zichzelf aan hem liet zien en hem in dat gevoel stimuleerde, zonder er nog aan te kunnen ontsnappen.  

Toen hij naar de twerking video keek, verslapte telkens zijn opwinding en stopte hij weer, waardoor ik begon te begrijpen hoe dit in zijn relaties met vrouwen werkte. Hij kon zich niet gemakkelijk overgeven aan het moment, waardoor hij er iedere keer weer uitging en de aandacht (en nog iets ;-)) verslapte. Wanneer een vrouw op dat moment teleurstelling voelt of ongeduldig wordt - en niet op de juiste manier inspeelt op deze kwetsbaarheid - gaat het van kwaad tot erger. Ik heb zelf ook wel eens een partner gehad die 'verslapte' en daar heel onzeker over werd. Door er geen punt van te maken en lekker te knuffelen en kletsen, verdween dit en gebeurde het daarna alsnog en als geen ander 😬 

Veelzijdig verlangen

Ja, L. heeft ook zijn piemeltje aan me getoond, omdat hij benieuwd was of ik zou bevestigen dat het niets voorstelde. Maar zo erg was het niet. Een middelmaatje, waarmee hij onder relaxte omstandigheden goed uit de voeten zou kunnen. Niets bijzonders of opmerkelijks, maar dat zit 'm ook niet alleen daarin. Er zijn mannen met behoorlijk wat centimeters die verder totaal oninteressant zijn en geen echte verbinding kunnen maken. Zo'n pornopik is misschien voor even leuk, maar op reguliere basis krijg je er als vrouw alleen maar buikpijn van. Tenzij je een Size Queen bent, want iedereen is anders en hecht waarde aan weer andere dingen. Voor mij is er wat dit betreft ook een onderscheid met wat ik belangrijk vind in mijn eigen intieme relatie en in de online contacten met mijn klanten/slaafjes. Kortom: er zijn zoveel verschillende wensen, verlangens, dynamieken, dimensies en persoonlijkheden dat er altijd wel een match te vinden is. Het is zoals het is en daar moet je het mee doen en dus mee aan de slag. Dat betekent alles in jezelf onder ogen zien en accepteren, zodat je je ware bestemming kunt vinden (hoe veelzijdig die ook is)...

Ik ben geen standaard Meesteres, maar datgene wat nodig is. Ik gaf L. wat hij zelden had ervaren en liet hem steeds een klein stukje meer van mezelf zien. Ik bewoog een beetje zoals de twerking lady's en voelde hoe week en extreem opgewonden hij werd. Ik deed zelfs mijn slipje wat naar beneden, zodat hij een glimp kon opvangen van het Grote niet eerder aan hem geopenbaarde Geheim. Hij had gezegd dat het lang zou duren, omdat hij gedronken had en het dan altijd lastiger ging. Maar zelfs die beperking viel weg en hij was in staat om zelfs dat aan me te geven. Zijn ultieme kwetsbaarheid en kracht. De kers op de taart. Wat een ontmoeting, inzicht, beauty en kloppend einde 💓️ 

Trots op mezelf en dankbaar voor de inspiratie die wel een blog waard was 👸 
   

Over de schrijver
Reactie plaatsen