Video Aspect Ratio: 4:1

Coaching

Try me ;-)

Intimiteit

Als intimiteitscoach breng ik jou direct in contact met je diepere behoeften en blokkades, zodat onderdrukte energie weer kan gaan stromen en jij het leven ten volle gaat ervaren, leven en omarmen. Seksuele energie is immers levensenergie en zorgt ervoor dat jij de schepper wordt van je eigen leven!   

Femdom

Als tantrische Meesteres kom ik binnen via de achterdeur en daar waar je dat het minst verwacht: in je kwetsbaarheid. Ik werk geen standaard scenario af en geef altijd terug wat ik van je ontvang... zoveel Realness moet je aankunnen (of anders gewoon ergens anders voor fake gaan) 😇    

Goddess

Als Godin en medium sta ik in direct contact met een andere dimensie en breng ik een stukje magie tot leven. Zodat het licht in de duisternis gaat schijnen, je je bewust wordt van je verslaving aan afleiding en liefdevolle verbinding zich als een rode draad door je leven kan weven. 

        Laat je ver~leiden

Het leven kent geen toevalligheden, zo ook niet onze ont~moeting. Je bent welkom om hier iets van mijn sfeer te proeven en je te laten verleiden door mijn woorden. Ik neem je graag mee naar een andere werkelijkheid; een plek waar je misschien iets kunt terugvinden van wat je kwijt was en waar je zonder schaamte of gene jezelf kunt zijn.

Door de ontmoeting aan te gaan, kunnen denken, stress en geblokkeerde energie plaatsmaken voor voelen, ervaren en (samen) Zijn. Want er is geen medicijn zo krachtig als liefdevolle aandacht en gezien worden in je behoeften en verlangens.   

Er is van te voren geen vastgesteld plan over hoe ons contact gaat verlopen; de dynamiek van iedere verbinding is anders en ik laat de dingen steeds weer in het moment ontstaan. 

Bewustzijn en aandacht voor wat er is en ervaren wil worden, behoren tot mijn specialiteit en vrouwelijke kracht. Mijn energie wordt als warm, bijzonder, fris, sprankelend en helend ervaren, waardoor één sessie al genoeg kan zijn om je beter in je vel te voelen en met nieuwe inspiratie in het leven te staan. 

Let wel: ik help jou niet aan de drugs en seksuele quickfix die je misschien nodig denkt te hebben en steeds weer zoekt, maar help je daar als medicijnvrouw juist vanaf :-) Zodat destructieve gewoontes kunnen transformeren in een gezonde beleving van intimiteit, je zelfbeeld een positieve boost krijgt en je weer van jezelf en het leven kunt genieten. 

Boek een sessie


Testimonials

Vanmiddag een chat gehad met Miss LunatiKa. Moet nog even met beide benen op aarde landen. Wat een vrouw, wat een Godin. Ze keek dwars door me heen, kon mijn gedachten beter lezen als ikzelf. Ze neemt niet de controle, ze krijgt controle, op een heerlijke natuurlijke manier, alsof het altijd zo had moeten zijn. En laat me in verbazing, verwondering achter, met een glimlach op mijn lippen, en duizend gedachten die door mijn hoofd gaan.  Gedachen die nieuw zijn, een plek moeten krijgen, moeten landen, acceptatie, herkenning, erkenning. Het wordt een reis, het wordt een lange, en soms lastige reis, maar voel me aan de hand genomen door de beste gids die er waarschijnlijk is, Miss LunatiKa.

Franz
Miss LunatiKa heeft zo weinig nodig om je te begrijpen, te grijpen, en in je hoofd te kruipen, en alles op een natuurlijk doortastende manier, die klasse niveau en een gigantische empathie uitstraalt.  

Er is een gezegde, be careful what you wish for, en ik was zo eerlijk geweest enkele gedachten met haar in het voorgesprek te delen... Ze bleek een feilloos geheugen te hebben, en stapje bij stapje werd ik aan de hand genomen, en liet ze me ook beter in mijn eigen geest en lichaam kijken. Ik moet nog steeds bijkomen, maar vanuit de gedachte, where 'were you when i need you the most in my life'. En ook vanuit het besef dat tranen in werkelijk parels zijn, een geschenk van een vrouw die uniek is in alles wat ze denkt doet en zegt.
Franz
Miss Lunatika omarmd, afgestoten, weggerend. Bang voor alles, maar vooral voor mezelf. Lang gedacht, wat ben ik, wie ben ik, wat wil ik, kan ik. Miss Lunatika denk snel, kijkt in me, haar woorden moeten landen, heeft tijd nodig, ze denkt veel stappen voorruit. En nu begint het kwartje pas te vallen, ik wil te snel, teveel, op mijn manier manier, zonder controle weg te geven. En nu tot bezinning gekomen strek ik mijn hand uit, om opnieuw geleid en begeleid te worden...
Franz 

Wat kun je verwachten?

  • Een nieuwe impuls om uit de impasse te komen. 
  • Meer verdieping en sensatie in de beleving van jouw eigen intimiteit.
  • Een Godin om te aanbidden en je helemaal aan over te geven.
  • Indien nodig: een strenge Meesteres die jou je plek laat voelen.
  • Een heerlijk ontspannen ervaring.
  • Een liefdevolle spiegel, waarin je verrast zult zijn over jezelf.  
  • Echt contact en gezien worden in je behoeften. 
  • Geraakt worden en thuiskomen in wie je bent.
  • Geen 'happy end', maar een 'exciting new beginning' :-)
  • Voor altijd verslaafd ;-)
Boek nu

"Digi domina: "Met mijn 'slaven' onderzoek ik hun ware verlangens"

Nu.nl 22 juli 2020

Testimonials

                  Shane

Jouw krachtige persoonlijkheid oefent een natuurlijke triggerende invloed uit op mijn onderdanige kant. Je hoeft maar enkele woorden te zeggen en dat onderbuik gevoel is direct sterk aanwezig. Daardoor voel ik een vorm van geborgenheid bij jou. Ik hoop dat ik je vaker mag verblijden en laten genieten met mijn aanwezigheid. Of het nu puur persoonlijke gesprekken zijn, of het botvieren van je dominantie. Ik hoop nog veel met je mee te mogen maken en die twinkeling in je ogen te aanschouwen.

                  Pieter
 Ik had tranen in mijn ogen toen je me met één blik zo doorgrondde. Door deze sessie voelde ik me uitgeput. Al mijn verlangens werden weggevaagd, zonder dat je genade toonde.  Ik weet nu waarom je gezegend bent. Om bewustzijn en licht te brengen aan verloren zielen zoals ik. Je schoonheid is verblindend. Er zijn geen woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken.
                     Tim

Het lijkt wel alsof er in alles wat je zegt een kleine belediging zit. En daar raak ik gek genoeg extreem opgewonden van...

"Webmeesteres: Echtgenotes hebben vaak geen idee"

Artikel Vrouw Magazine (bijlage Telegraaf) 12 februari 2021

Verbindend

Een online coaching sessie is bedoeld voor al jouw vragen op het gebied van seksualiteit, intimiteit, relaties en liefde.  Ik breng je terug in het hier en nu en uit de gevangenis van je mind. Zodat je weer gaat voelen en ervaren en verbinding kunt maken met jouw meest wezenlijke behoeften. Het effect van zo'n tantrische sessie kan bevrijdend zijn en je op een nieuwe manier en met meer energie, vervulling en genot in het leven laten staan. 

Openminded

Ik voel jouw grenzen, heb weinig taboes en nodig je uit te landen in een aangename, veilige en liefdevolle energie. Je kunt juist ook datgene delen waar je normaal gesproken niet over praat en wat je wellicht lastig vindt om te accepteren. Ik vind niets gek, word blij van authenticiteit en heb een sterk invoelend vermogen. Ik reageer altijd open, eerlijk en respectvol, ook al kan dat soms wat confronterend zijn. Daardoor zul je uiteindelijk voelen dat er niets zo fijn en bevrijdend is, als helemaal jezelf kunnen zijn!

Verrassend

Tijdens de sessie laat ik me leiden door mijn intuïtie en spontane impulsen en stimuleer ik jou hetzelfde te doen. Je mag van te voren aangeven wat je wensen en verlangens zijn, maar zult vooral verrast worden door de energie en magie van ons moment. Just follow the white rabit ;-)

Testimonials

De Godin heeft deze sub goed weten te vernederen. Het was een ervaring die een real life experience bijna evenaarde. Als camsessie had ik het zo nog niet mogen beleven. Dank u wel, Godin. U altijd tot dienst.

Erik
Wat een inspirerende sessie! Ik vond het niet alleen heel fijn om naar U te mogen kijken, maar ook om over de ervaringen van andere TGirls te horen. Hier heb ik echt wat aan gehad voor mijn eigen ontwikkeling en de tips neem ik ter harte!   
Diona

Skype sessies 💃 

1e sessie = een uur

30 minuten

Beeld & geluid

 € 48,-
Femdom

Elegant & stijlvol

45 minuten

Beeld & geluid

€ 64,-
Liefdevolle spiegel

60 minuten

Beeld & geluid

€ 80,-
LunatiKa
Ultiem uitnodigend

90 minuten

Beeld & geluid

€ 112,-

Triggerend & taboeloos
€ 180,-
€ 145,-

Duo Domination Digi-sessie Talia &  LunatiKa

Altijd al de fantasie gehad om door twee klassieke Meesteressen die elkaar (en jou) haarfijn aanvoelen gedomineerd te worden? 👯‍♀️Dan is dit je kans! 


Wij werken met spontane improvisatie en kijken in het moment wat is het is dat ervaren wil worden. Kinkiness met een spiritueel randje, om jou precies te raken op de manier die nodig is ✨ Laat je maar verrassen, dat doen wij ook :-) Je kunt er in ieder geval op vertrouwen dat je dubbel (en niet dwars) met de billen bloot zult gaan ;-)  


Iedere zaterdagavond en zo nu en dan op vrijdagochtend kunt je een Skypesessie met ons boeken (mail voor beschikbaarheid via contact).  

Whatsapp

15 min.

Alleen chatten, geen beeld & geluid

€ 15,-

Prikkelend

30 min.

Alleen chatten, geen beeld & geluid

€ 30,-

Veranderend

60 min.

Alleen chatten, geen beeld & geluid

€ 60,-

Onweerstaanbaar


€ 80,-
€ 70,-

Proceswerk

Voor dieper inzicht in je proces en verheldering van complexe situaties en gevoelens, raad ik je aan om een persoonlijke reading te boeken. Tijdens zo'n reading kijk ik met behulp van tarot naar jouw persoonlijke situatie en wat de knelpunten en mogelijkheden zijn. Vanuit mijn heldervoelendheid en intuïtie maak ik verbinding met je, om samen te onderzoeken wat er onder de oppervlakte verborgen ligt en ervaren wil worden. Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf en daar inspireer ik je graag bij 💞

Agenda

Na de betaling kom je direct in mijn agenda terecht. Mocht je deze weggelikt hebben, dan kun je via deze knop een afspraak inplannen 👇

Tribute

Cadeautjes & tokens of appreciation zijn een leuke en welkome blijk van waardering! Via een bol.com of Shein giftcard naar luna@lunatika.nl, of een tribute via onderstaande knop 👇